07.10.2011. / 11:37

Autor: Totalsport

ATP Challenger Sacramento: Karlović u četvrtfinalu

Za razliku od 1. kola i meča protiv Austrijanca Martina Fischera u kojem je spašavao dvije meč-lopte, Karlović je protiv Estrelle odradio posao na brzinu i za manje od sat vremena došao do pobjede

Ivo Karlović Ivo Karlović Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP Challengera u američkom Sacramentu lakom 6-3, 6-2 pobjedom u 2. kolu nad Victorom Estrellom (242. na ATP ljestvici) iz Dominikanske Republike.

Za razliku od 1. kola i meča protiv Austrijanca Martina Fischera u kojem je spašavao dvije meč-lopte, Karlović je protiv Estrelle odradio posao na brzinu i za manje od sat vremena došao do pobjede.

Bio je to njihov prvi meč, a Karlović u njemu nije bio suočen s break-loptom. Servis Estrelli oduzeo je tri puta, a opalio je i devet asova.

Karlovićev protivnik u četvrtfinalu bit će Nizozemac Thiemo De Bakker koji je u 2. kolu bio bolji od kanadskog kvalifikanta Pierre-Ludovica Duclosa 6-4, 2-6, 6-4.

De Bakker je 207. igrač svijeta protiv kojeg "Div sa Šalate" još nije igrao.

ATP Challenger Sacremento, 2. kolo:

Karlović (2) - Estrella 6-3, 6-2

Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika