07.10.2011. / 11:50

Autor: Totalsport

Andreas Hinkel u Freiburgu

- Dobar je osjećaj znati da ću ponovno zaigrati u Bundesligi i to u dobro organiziranom klubu kao što je Freiburg - rekao je Hinkel

Andreas Hinkel (Wikipedia)Andreas Hinkel (Wikipedia)Bundesligaški nogometni klub Freiburg potvrdio je da postignut dogovor s bivšim njemačkim reprezentativcem Andreasom Hinkelom koji je dosada bio bez kluba.

Hinkel je još od početka ljeta bez kluba nakon što mu je istekao ugovor u škotskom viceprvaku Celticu. Njemačka informativna agencija AP otkriva da je Nijemac potpisao jednogodišnji ugovor, s mogućnošću produživanja, te da detalji istog nisu još otkriveni.

- Dobar je osjećaj znati da ću ponovno zaigrati u Bundesligi i to u dobro organiziranom klubu kao što je Freiburg - rekao je Hinkel.

Nijemac je u posljednje tri sezone nastupao za Celtic, a prije toga je igrao u španjolskoj Sevilli. U Bundesligi je igračku karijeru započeo u Stuttgartu u kojem je proveo šest godina, te se iz njega otisnuo u inozemstvo. Za Njemačku je upisao 21 nastup.

Vezane vijesti

Bundesliga: Freiburg osigurao opstanak

Bundesliga: Freiburg osigurao opstanak

Obje nedjeljne utakmice 32. kola njemačkog nogometnog prvenstva završile su podjelom bodova. Nakon što su Augsburg i Hannover odigrali 1-1, susret… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika