07.10.2011. / 13:12

Autor: Totalsport

Jean-Claude Blanc novi generalni direktor PSG-a

- Sretni smo što nam se priključio Jean-Claude, veliki profesionalac na sportskom polju, čija će nam ekspertiza pomoći da ostvarimo visoko postavljene ciljeve - rekao je predsjednik katarske organizacije Sport Investments, najvećeg sponzora kluba, Nasser Al-Khelaifi

Nogometaši PSG-aNogometaši PSG-aVodeća momčad francuske nogometne lige PSG angažirala je bivšeg izvršnog direktora Juventusa Jeana-Claudea Blanca na mjesto generalnog direktora svog kluba, stoji na internetskoj stranici pariškog kluba.

Puno se promijena dogodilo u PSG-u od početka ljetnog prijelaznog roka. U klub je stigla nekolicina igrača među kojima i najveće, a ujedno i najskuplje, pojačanje PSG-a, Argentinac Javier Pastore, kao i novi sportski direktor Brazilac Leonardo.

Blanc je kao bivši izvršni direktor Juventusa odigrao veliku ulogu u realizaciji gradnje novog Juventusova stadiona, a sada će usko surađivati s Leonardom kako bi zajedno podigli razinu kvalitete pariškog kluba.

- Sretni smo što nam se priključio Jean-Claude, veliki profesionalac na sportskom polju, čija će nam ekspertiza pomoći da ostvarimo visoko postavljene ciljeve - rekao je predsjednik katarske organizacije Sport Investments, najvećeg sponzora kluba, Nasser Al-Khelaifi.

Vezane vijesti

Le Championnat: Montpellier bod od prvog naslova

Le Championnat: Montpellier bod od prvog naslova

Pobijedili su nogometaši Montpelliera na svom Mossonu Lille 1-0 u dvoboju pretposljednjega, 37. kola Le Championnata. Zabili su gol u četvrtoj minuti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika