07.10.2011. / 14:24

Autor: Totalsport

F1: Schumacher kažnjen, Hamilton se izvukao

Naime, Schumacher je ušao u boks tijekom drugog slobodnog treniga utrke Prvenstva Formule 1 koji se vozio na stazi Suzuka u Japanu nakon što je ugašena oznaka da su boksovi otvoreni za ulazak bolida

Michael SchumacherMichael SchumacherBivši sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1, Nijemac Michael Schumacher, kažnjen je s 5.000 eura zbog prekasnog ulaska u boks na drugom slobodnom treningu koji se vozio danas na stazi Suzuka u Japanu.

Naime, Schumacher je ušao u boks tijekom drugog slobodnog treniga utrke Prvenstva Formule 1 koji se vozio na stazi Suzuka u Japanu nakon što je ugašena oznaka da su boksovi otvoreni za ulazak bolida. Nakon istrage od strane sudaca na stazi, odlučeno je da se Nijemca samo novčano kazni pošto se incident dogodio za vrijeme treninga i nije ugrozio ostale vozače.

Lewis Hamilton, Bruno Senna, Sebastien Buemi i Heikki Kovalainen također su bili pod istragom zbog prebrze vožnje pod žutom zastavom zbog zaustavljenog bolida Vitantonija Luizzija, ali suci su zaključili da su svi navedeni usporili na dijelu staze na kojem je bila proglašena žuta zastava.

Ova četiri vozača su pod žutom zastavom postigli najbolja vremena u tom sektoru pa je uistinu čudno kako su se izvukli bez kazne.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika