07.10.2011. / 14:27

Autor: Totalsport

Safina objavila kraj karijere

- Sve je sada u redu s njezinim zdravljem. Osjeća se dobro u svakodnevnom životu, ali više ne može igrati profesionalno tenis - rekao je Safin

Dinara SafinaDinara SafinaBivši svjetski broj jedan ženskog tenisa, Ruskinja Dinara Safina, i službeno se povukla iz aktivnog igranja tenisa u 25. godini života.

Marat Safin , Dinarin brat, obznanio je za mediji da njegova sestra neće više u profesionalne teniske vode.

- Dinara je odlučila prekinuti svoju karijeru. Dobro je podnijela takvu odluku. Na nju gleda kao na završetak samo jednog perioda u životu - rekao je stariji brat Marat.

Safin je naveo da je glavni razlog njenog puno preranog povlačenja kronična ozljeda leđa.

- Sve je sada u redu s njezinim zdravljem. Osjeća se dobro u svakodnevnom životu, ali više ne može igrati profesionalno tenis - rekao je Safin.

Safina je svoj posljednji meč odigrala u travnju ove godine kada ju je na turniru u Madridu svladala njemačka tenisačica Julija Georges. Ruskinja je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, igrala je tri Grand Slam finala i osvojila 12 pojedinačnih titula u ipak prerano završenoj karijeri. Safina se 20. travnja 2009. godine popela na tron ženskog tenisa, na kojem se nije predugo zadržala.

Vezane vijesti

Nicklas Lidström se povukao iz hokeja

Nicklas Lidström se povukao iz hokeja

Velika karijera 42-godišnjeg Šveđanina Nicklasa Lidströma je došla kraju. Ovaj obrambeni hokejaš na ledu je objavio odlazak u mirovinu nakon čak 20… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika