07.10.2011. / 15:04

Autor: Totalsport

WTA Peking: Ispala Wozniacki

- Dala sam sve od sebe danas, ali nije bilo dovoljno. Imala sam svoje prilike, ali nisam ih iskoristila - rekla je Wozniacki nakon susreta

Caroline Wozniacki Caroline Wozniacki Najbolja svjetska tenisačica Caroline Wozniacki poražena je u četvrtfinalu WTA turnira u Pekingu. Bolja od nje bila je nepostavljena Talijanka Flavia Pennetta 3-6, 6-0, 7-6(2).

Wozniacki je bila dva poena udaljena od pobjede nakon što je u 12. igri trećeg seta kod vodstva 6-5 imala 30-0, ali 26. tenisačica svijeta se uspjela vratiti, preokrenuti dvoboj i doći do prve pobjede u šestom međusobnom ogledu protiv Dankinje.

- Dala sam sve od sebe danas, ali nije bilo dovoljno. Imala sam svoje prilike, ali nisam ih iskoristila - rekla je Wozniacki nakon susreta.

Pennettina sljedeća protivnica bit će Poljakinja Agieszka Radwanska koja je imala olakšan posao budući joj je Srpkinja Ana Ivanović kod njenog vodstva 6-3, 3-2 predala meč zbog bolova u leđima.

Rumunjska kvalifikantica Monica Niculescu savladala je favoriziranu Ruskinju Mariju Kirilenko 3-6, 6-3, 6-4 i u polufinalu će igrati protiv bolje iz ogleda između Njemice Andreje Petković i sunarodnjakinje Anastasije Pavljučenkove.

WTA Peking, četvrtfinale:

Pennetta - Wozniacki (1) 3-6, 6-0, 7-6(2)

A. Radwanska (11) - Ivanović 6-3, 3-2, predaja Ivanović

Niculescu - Kirilenko 3-6, 6-3, 6-4

Petkovic (9) - Pavljučenkova (13), kasnije

Vezane vijesti

ATP i WTA Rim: Đoković dobio Monaca, Pennetta izgubila jedan gem

ATP i WTA Rim: Đoković dobio Monaca, Pennetta izgubila jedan gem

U Rimu se nastavio dvostruki program, jaki ATP i WTA zemljani turnir, a u ranijem terminu u četvrtak proboj u četvrtfinale je napravio prvi igrač… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika