08.10.2011. / 11:35

Autor: Nacional.hr

Tijekom vikenda

Marković smjenjuje Bilića?

Sljedeću utakmicu Hrvatska igra u utorak, u Splitu protiv Latvije

Slaven BilićSlaven BilićDuže se već spominje odlazak Slavena Bilića s mjesta izbornika hrvatske nogometne reprezentacije. No, ma koliko tribine i gledatelji zazivali njegov odlazak, Bilić je uvijek imao potporu u Hrvatskom nogometnom savezu. Sinoćnji debakl protiv Grčke promijenio je stvari.

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković priznao je kako će izvršni odbor raspravljati o Slavenu Biliću i njegovoj funkciji izbornika tijekom vikenda.

Kako prenosi Večernji list, Marković je nakon utakmice u Grčkoj rekao da "ovako više ne ide". Najavio je kako će se u ponedjeljak održati sjednica na kojoj će odlučiti o novim koracima uoči utakmice protiv Latvije.

"Povući ćemo neke važne poteze", najavio je Marković.

Bilić se na spomen njegove smjene nije previše uznemirio. Tek je prokomentirao kako je to pravo izvršnog odbora te kako će on i dalje raditi svoj posao kao da će voditi momčad protiv Latvije.

Sljedeću utakmicu Hrvatska igra u utorak, u Splitu protiv Latvije.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 08.10.11. 11:57

Neka pokušaju i Bilić i Jurčić objasniti svoju doktrinu kojom tobože imaju namjeru stvoriti nešto.I Bilić i Jurčić(prije utakmice sa Realom)daju izjave kako ćemo biti sretni ako izgubimo sa minimalnom razlikom jer ipak se radi o velikom klubu i sl.?Bilić izjavljuje da nije tragedija ni ako bude nerješeno!???Kakve su to izjave i kako bez ikakvih sankcija ti stručnjaci ostaju na klupi klubova?Toliki kukavičluk i fasciniranost protivnicima kod naših selektora i trenera nemože se nigdje naći u svijetu nogometa.Pa jeli to igra za pobjedu ili rat za preživljavanje?Od igre su napravili nacionalna rugla.Mnogi krive igrače!?Pa kako da igraju onako kako bi mogli ako im je zadana zadaća tipa;"nemojte ići na gol",ili"oni su toliko jaki da vodite jedino računa da izgubimo sa što manje golova"!?Pa to su sve kreteni a ne selektori ili treneri.I nema poslje ni malo kajanja ili priznanja za svoje pogreške i gluposti.Užas živi.Bilić kao ni Jurčić,ni jednom rečenicom nisu bili kadri pokazati svoju pogrešku.Čak ni skromnost.Takvi nemogu biti veliki-.To su miševi.Do skoro ne želim gledati repku kao ni Dinamo.Dok god su Jurčić i Bilić na kormilu dečki koji znaju igrati ali im ova dvojica jednostavno nedaju.


registracija
11/1/10

fluid, 08.10.11. 12:03

Može li i Biliću i Jurčiću doći do mozga da otvorenom igrom u kojoj je borbenost na prvom mjestu a potom izražena želja kroz igru da se postigne i gol i pobjeda,jedino što navijači poštuju?I očekuju naravno!Pa ako nakon takve ,rekao bih junačke borbe i dođe do poraza,ostaje ponos za prikazanu želju za pobjedom kao i hrabrost za pokušaj.Ne,to nije ideja vodilja nijednog od spomenutih.Rukovodeći se kukavičkim taktiziranjem i destruktivnom igorm,sramota su za hrvatski nogomet.10-a reprezentacija svijeta???Po čijim i kojim to kriterijima,pitam se!?


registracija
14/11/07

laufer, 08.10.11. 12:07

Mudrost je otići kad si na vrhuncu.
Dok je imao rezultat, Bilića su svi dizali u nebesa, trebao je tada poentirati uspjeh, prihvatiti ponudu nekog kluba - i danas bi svi pričali sa poštovanjem o njemu.
U sportu se samo priznaju trenutni (dobri) rezultati, a dobri rezultati ne traju vječno.


registracija
5/10/11

Dragi, 08.10.11. 12:26

Laufer, sasvim si u pravu. Grčka je toliko prosečna, ili pravilnije reći zanatska ekipa, da se od njih nije smelo izgubiti.
Jedino je pitanje šta će se dobiti sa tim ko zameni Bilića, ukoliko se bude igrao baraž, jer te zanatlije nije sigurno da će pobediti u Gruziji. Njima je pobeda tamo obezbeđena jedino uz napunjeno "koferče". A kako vlada velika finansijska kriza u Grčkoj, ne znam da li mogu napuniti to koferče.


registracija
24/7/11

mrvek, 08.10.11. 12:43

Uvijek sam podupirao Bilića a sad je gotovo. Ne zna. Štimac je najbolje riješenje. On ima čvrstu ruku i postrojio bi ove naše baletane.


registracija
20/6/11

etna47, 08.10.11. 12:59

Bilić je rekao da je "studirao" igru Grčke reprezt. u zadnjh njihovih utakmica (pobjeda). To zaludo utrošeno vrijeme trebao je svojim igračima (balerinama) reći da se nogomet igra i utakmica dobiva kada se golovi "zabijaju", a pobjednička momčad mora zabiti jedan gol više.
Biliću tvoje je vrijeme i tvog stožara je "otkucalo".
Ps.Pogledaj snimku utakmice C.Gora - Engleska tu
možeš puno vidjet i naučiti, ali za tebe je sve kasno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika