08.10.2011. / 11:47

Autor: Hina

Simpsoni ostaju na televiziji još dvije sezone

Televizija Fox priopćila je da se nastavlja snimanje popularne animirane serije "The Simpsons", a predviđene su još dvije sezone nakon što je riješen spor oko troškova koji su prijetili ukidanjem serije.

Simpsoni će se i dalje snimatiSimpsoni će se i dalje snimatiTelevizija Fox priopćila je da se nastavlja snimanje popularne animirane serije "The Simpsons", a predviđene su još dvije sezone nakon što je riješen spor oko troškova koji su prijetili ukidanjem serije.

"Fox nastavlja snimanje Simpsona, komedije koja se najdulje prikazuje u povijesti televizije, i snimit će 24. i 25. sezonu", navodi se u priopćenju.

Ranije ovoga tjedna Fox je priopćio da se "The Simpsons" više neće snimati ako se troškovi drastično ne smanje, odnosno ako se glumcima koji daju glasove animiranim likovima plaća ne sreže za čak 45 posto, a glumci su rekli da bi pristali na smanjenje od 30 posto.

U svakom slučaju dogovor je postignut i izgleda da su svi zadovoljni.

Simpsoni su animirana serija koja se najdulje prikazuje na ovoj američkoj televiziji, već 23 sezone.

Vezane vijesti

Assange posudio glas liku u Simpsonima

Assange posudio glas liku u Simpsonima

Kontroverzni osnivač WikiLeaksa Julian Assange će u animiranoj tv-komediji Simpsoni posuditi glas liku novog susjeda, kojeg će obitelji Simpson… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika