08.10.2011. / 15:00

Autor: Totalsport

ATP Peking: Ljubičić i Čilić bez finala parova

Iako je u cijelom susretu švedsko-rumunjska kombinacija uspjela doći do jedne jedine break-lopte, a naš par do njih čak osam, ipak su Lindstedt i Tecau bili ti koji su napravili jedini break u cijelome meču

Marin ČilićMarin ČilićMarin Čilić i Ivan Ljubičić nisu se uspjeli plasirati u finale parova teniskog ATP turnira u kineskom gradu Pekingu. Bolja od njih bila je švedsko-rumunjska kombinacija Lindstedt/Tecau.

Nakon što su se rano jutros međusobno obračunali u polufinalu pojedinačne konkurencije (Čilić slavio u dva seta), Ivan Ljubičić i Marin Čilić zaigrali su i s iste strane mreže u polufinalu konkurencije parova. Protivnici Lindstedt i Tecau ipak su se pokazali za nijansu prejaki, te su slavili rezultatom 6-4, 6-7(9), 10-6.

Iako je u cijelom susretu švedsko-rumunjska kombinacija uspjela doći do jedne jedine break-lopte, a naš par do njih čak osam, ipak su Lindstedt i Tecau bili ti koji su napravili jedini break u cijelome meču. Ljubičić i Čilić osvojili su više poena na protivnički servis i u prvom i u drugom setu, ali u super tie-breaku trećeg seta nisu uspjeli otkinut nijedan poen švedsko-rumunjskoj kombinaciji, dok su oni to našem paru napravili u dva navrata. Konačni reazultat super tie-breaka bio je 10-6 u korist Lindstedta i Tecaua, koji će u finalu zaigrati protiv srbijansko-francuske kombinacije Llodra/Zimonjić koja je također s 2-1 bila bolja od Amerikanaca, braće Bryan.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika