08.10.2011. / 15:17

Autor: Totalsport

Ostaje li Guardiola na klupi Barcelone i iduće godine?

Španjolski trener je ranije ovog tjedna izjavio da ne prođe nijedan dan, a da ne pomisli kako bi to mogao biti zadnji njegovog boravka u Barceloni

Joseph GuardiolaJoseph GuardiolaIako sve izgleda idilično u redovima europskog nogometnog prvaka Barcelone, to ipak nije tako. Pojavila se panika kod navijača kada je u pitanju ostanak trenera Josepa Guardiole na klupi.

Španjolski trener je ranije ovog tjedna izjavio da ne prođe nijedan dan, a da ne pomisli kako bi to mogao biti zadnji njegovog boravka u Barceloni. Ta izjava izazvala je masovni napad panike kod navijača katalonskog kluba, te je ponukalo upravu da krene u rješavanje ugovora za daljnju suradnju s Guardiolom.

Čitatelji ugledne španjolske internetske stranice Marca.com izrazili su svoje mišljenje na pitanje hoće li Guardiola ostati i iduće godine na klupi Barcelone. Iznenađujuće je da tek nešto više od polovice glasača (58.3 posto) vjeruje u njegov ostanak na klupi, dok veliki dio njih, čak 41.7 posto, smatra da će Španjolac otići na kraju sezone. Predsjednik kluba Sandro Rosell započeo je "kampanju" zadržavanja Guardiole u klubu izjavom: "Pep je najbolji trener u klupskoj povijesti! Nema mu ravna."

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika