09.10.2011. / 10:29

Autor: Totalsport

Rukometna LP: CO Zagreb lako protiv Bosne

U oba poluvremena su Balić i društvo napravili sedam pogodaka razlike protiv suparnika koji je tako i dalje na nula bodova u skupini A

Ivano BalićIvano BalićRukometaši Croatia osiguranja Zagreb upisali su pobjedu u utakmici 2. kola skupine A Lige prvaka. S uvjerljivih 33-19 su u Zagrebu svladali sarajevsku Bosnu, čime su došli do drugog uspjeha u Ligi prvaka, u isto toliko nastupa.

Osim samog početka utakmice, sve ostalo je prošlo u velikoj dominaciji CO Zagreb, a posebno su se istaknuli krilni igrači Horvat i Vukić. Već nakon prvog dijela su zajedno postigli devet pogodaka (5+4), a na kraju je ogled Horvat završio sa sedam, a Vukić sa pet pogodaka. Recimo i da je Kopljar u ovom slavlju dodao šest pogodaka.

U oba poluvremena su Balić i društvo napravili sedam pogodaka razlike protiv suparnika koji je tako i dalje na nula bodova u skupini A.

U idućem nastupu, tijekom sljedećeg tjedna (četvrtak), CO Zagreb gostuje kod Schaffhausena, a potom pred domaćom publikom igraju protiv aktualnog europskog prvaka Barcelone.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika