09.10.2011. / 14:57

Autor: Hina

'HDZ je širom otvorio vrata i prozore i napravio propuh'

HDZ će biti ustrajan u zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa, u zaštiti hrvatskih branitelja od bilo kakve vrste progona i u tome ga nitko neće zaustaviti niti obeshrabriti, istaknula je danas predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor na Saboru HDZ-a za VI. Izbornu jedinicu u Velikoj Gorici.

Jadranka KosorJadranka KosorHDZ će biti ustrajan u zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa, u zaštiti hrvatskih branitelja od bilo kakve vrste progona i u tome ga nitko neće zaustaviti niti obeshrabriti, istaknula je danas predsjednica HDZ-a i premijerka Jadranka Kosor na Saboru HDZ-a za VI. Izbornu jedinicu u Velikoj Gorici.

"Mi ćemo u obranu nacionalnih intreresa uključiti sve domoljube, sve one koji misle hrvatski i za Hrvatsku", rekla je Kosor pozvavši sve koji tako misle da im se priključe u izbornoj pobjedi. Dodavši kako su HDZ i ona osobno u posljednje dvije godine bili izvrgnuti mnogim uvredama i poniženjima, predsjednica HDZ-a naglasila je kako će na to odgovoriti: "Mi se vas ne bojimo!"

"Mi se vas ne bojimo, jer imamo srce i ljubav za Hrvatsku, jedinu domovinu. Jer je HDZ utemeljio čovjek, dr. Franjo Tuđman, koji je Hrvatsku ljubio iznad svega", kazala je Kosor na skupu u Športskoj dvorani Srednjoškolskog centra, burno pozdravljena od članova stranke iz VI. izborne jedinice.

Ocijenila je kako je jedan od razloga bezočnih nasrtaja na HDZ i to što je mnogima konačno postalo jasno da su im zauvijek uništili "san o Jugoslaviji", pogotovo nakon završetka pregovora za ulazak Hrvatske u EU.

Pozvala je sve članove stranke da u predizbornoj kampanji daju sve za Hrvatsku, a pokažu da se Hrvatsku ne daju nizašto.

Predsjednica HDZ-a rekla je kako se ta stranka kroz program Vlade i kroz predloženi program za parlamentarne izbore okreće izvornom programu HDZ-a, koji je utemeljio dr. Franjo Tuđman.

"Okrećemo se onom što je najvrjednije u tom programu, a to je čuvati Domovinu, čuvati Hrvatsku", kazala je Kosor istaknuvši kako domoljublje nije izašlo iz mode te mora biti u svemu što se radi.

Osvrnula se i na izjave s jučerašnjeg predstavljanja programa Kukuriku koalicije u Vukovaru, te naglasila kako Hrvatska nije parcela. "Ne, Hrvatska je Domovina, Hrvatska je dom, najsvetije što imamo i najvažnije što moramo čuvati", rekla je predsjednica HDZ-a.

Osvrćući se na borbu protiv korupcije Kosor je rekla da ona i dalje ide u svim smjerovima i prema svima te da svi lopovi odu u zatvor.

"HDZ je širom otvorio vrata i prozore, napravio propuh, u borbi protiv korupcije. Mi smo prvi u borbi protiv tog zla, drugi nisu", kazala je Kosor pozvavši i druge stranke da otvore 'vrata i prozore' toj borbi.

"Sve na sunce i u Zagrebačkom holdingu i u Sisačko-moslavačkoj županiji, svakom gradu i općini", rekla je.

Na borbu protiv korupcije osvrnuo se i predsjednik zagrebačkog HDZ-a Gordan Jandroković, rekavši kako je Zagreb simbol načina vladanja SDP-a, HNS-a i njihovih partnera te primjer nepotizma, neznanja, korupcije i zlouporabe dužnosti.

"Zagreb je jasan pokazatelj kako bi oni vladali kada bi došli na vlast u Hrvatskoj", kazao je Jandroković, dodavši da je Zagrebački holding "simbol svih simbola". Predložio je da se te stranke umjesto 'Kukuriku koalicije' nazovu 'Holding koalicija' kako bi svi vidjeli njihov način vladanja.

Stranačkim članovima su se, uz ostale, obratili i predsjednik HDZ-a Zagrebačke žuoanije Dražen Bošnjaković te potpredsjednik HDZ-a Ivan Šuker.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 09.10.11. 15:10

"Smrdi, smrdi užasno smrdi"


registracija
2/4/10

Njofra, 09.10.11. 16:35

Najviše se ponavlja laž o borbi protiv korupcije. Koliko sumnjivaca je J. Kosor prijavila USKOK-u? Koliko mi je poznato, niti jednog. Oni zapravo samo čekaju i strahuju tko će biti sljedeći.


registracija
21/2/11

skyway, 09.10.11. 16:38

Smrad se siri od HDZ klanai zaudara na sve strane, bas dobro kazes nosonja. No, kad ce vise ti izbori da se bijelog osupa stavi u remetinacki kave!
Cuj, oni cuvaju Hrvatsku nakon sto su je opeljesili do kostiju. Fuj bando!


registracija
30/11/10

jato, 09.10.11. 17:44

Bolje da si raširila noge da se smrad izlufta, i da ti ga Drobac uvali.
Smrdljivi lopovi, kazna vas stiže vrlo brzo


registracija
29/11/09

Ivis, 09.10.11. 20:35

Boze! Ucini nesto za nas! Tko nas uci biti dobrim Hrvatom???


registracija
15/11/06

rimaz, 09.10.11. 21:09

Propuh u glavama, očito.


registracija
7/7/11

gadovi, 10.10.11. 09:48

HDZ je širom otvorio vrata i prozore i napravio prpuh da smrad izađe van ali je drek i dalje ostao unutra i užasni smrdi.


registracija
7/7/11

gadovi, 10.10.11. 09:51

Draga Kosorka daj malo proluftaj čuveni REGISTAR
kad ti je već do luftanja
Ili se bojiš da bi sa raznim Rubalama otilšla i ti u Remetinec


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika