09.10.2011. / 15:33

Autor: Totalsport

Beckham sve bliže dolasku u Paris St. Germain

Obitelj je prioritet i ono što nas bude zadovoljavalo tako ću postupiti. Sve su opcije otvorene - prije nekoliko dana je govorio Beckham

David BeckhamDavid BeckhamVraća li se 36-godišnji engleski nogometaš David Beckham u europski nogomet vrlo je zanimljivo pitanje ovih dana. Znano je da sadašnji vezni igrač Los Angeles Galaxyja ima ponude od strane Tottenhama i Paris St. Germaina.

Krajem kalendarske godine Beckamu ističe ugovor s klubom iz Los Angelesa, pa iako postoji šansa za produljenje ugovora, sve je više vijesti koje govore suprotno, odnosno, da se Beckham nakon igre u Manchester Unitedu, Real Madridu i Milanu vraća u Europu.

- Obitelj je prioritet i ono što nas bude zadovoljavalo tako ću postupiti. Sve su opcije otvorene - prije nekoliko dana je govorio Beckham.

No, u međuvremenu su čelnici moćnog Paris St. Germaina obavljali pregovore i izgleda došli sasvim blizu ikone engleskog nogometa. U nedjelju tako Metro izvještava da bi Beckham mogao krajem godine potpiati 18-mjesečno ugovor s Parižanima, u vrijednosti 5.7 milijuna engleskih funti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika