09.10.2011. / 19:05

Autor: Hina

Dva policajca ozlijeđena u napadu navijača u S.Brodu

U napadu navijača nakon jučerašnje prijateljske nogometne utakmice između Marsonije 1909 i Dinama u Slavonskom Brodu prilikom intervencije zbog narušavanja javnog reda i mira sinoć oko 22 sata ozlijeđena su dva policajca, potvrđeno je danas iz MUP-a Brodsko-posavske županije.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU napadu navijača nakon jučerašnje prijateljske nogometne utakmice između Marsonije 1909 i Dinama u Slavonskom Brodu prilikom intervencije zbog narušavanja javnog reda i mira sinoć oko 22 sata ozlijeđena su dva policajca, potvrđeno je danas iz MUP-a Brodsko-posavske županije.

Prilikom intervencije na Trgu Ivane Brlić u Slavonskom Brodu, jedna je osoba (17) pokušala spriječiti policajce u obavljanju službene dužnosti te napala jednog od policajaca, zadavši mu udarac, nakon čega je intervenirao i drugi policajac. Pritom je jedan policajac lakše, a drugi teže ozlijeđen.

Utvrđeno je da se radi o skupini od devet navijača u dobi od 16 do 24 godine. Dvije su osobe iz Slavonskog Broda, jedna iz Velike Gorice, te ostali iz Zagreba.

Svi su prekršitelji dovedeni i zadržani u službenim prostorijama, te je kod svih očitana koncentracija alkohola u organizmu.

Policija protiv svih podnosi optužbe prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je kod jednog 16-godišnjaka pronađeno hladno oružje bokser, te mu slijedi optužni prijedlog iz Zakona o oružju.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
6/10/11

warmer, 09.10.11. 20:03

drogom protiv sporta.
grafit


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika