09.10.2011. / 19:11

Autor: Hina

Izbola novorođenče 20 puta a onda tvrdila da nije rodila

Policija u BiH otkrila je sa subote na nedjelju monstruozan zločin, ubijeno novorođenče s dvadesetak uboda na tijelu za što se tereti njegova majka, izvjestili su u nedjelju policija i mediji u toj zemlji.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPolicija u BiH otkrila je sa subote na nedjelju monstruozan zločin, ubijeno novorođenče s dvadesetak uboda na tijelu za što se tereti njegova majka, izvjestili su u nedjelju policija i mediji u toj zemlji.

Prema službenim navodima, tijelo tek rođena djeteta policija je pronašla u vanjskom toaletu obiteljske kuće osumnjičene dvadesettrogodišnje N.B. iz jednoga sela s Tjentišta pošto je sinoć primljena u bolnicu u Foči zbog krvarenja i bolova u trbuhu.

Dežurni liječnik je nakon kirurškog zahvata izvijestio policiju da je žena, stalno nastanjena u Sarajevu, najvjerojatnije rodila nakon čega je pretresena njezina obiteljska kuća. U vanjskom toaletu pronađeno je beživotno tijelo novorođenčeta s više uboda oštrim predmetom nanesenim po tijelu.

Prema medijskim navodima tek rođeno dijete imalo je dvanaest uboda nožem u predjelu srca te više uboda po leđima. Tužiteljstvo iz Trebinja naredilo je obdukciju tijela novorođenčeta i detaljnu pretragu kako bi se utvrdilo je li osumnjičena, za koju mediji navode da se radi o Nermini Bajrović, počinila čedomorstvo.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika