10.10.2011. / 10:49

Autor: Totalsport

Brazilska Serie A: Flamengo i Santos slavili, Corinthians vodi

Corinthians je kao domaćin slavio protiv Atletico GO-a s 3-0, dok je Vasco da Gama s identičnim rezultatom poražena u gostima kod Internacionala

Igrači FlamengaIgrači FlamengaOdigrano je 28. kolo brazilske nogometne lige nakon kojeg se dogodila smjena na vrhu prvenstvene ljestvice. Momčad Corinthiansa iskoristila je poraz Vasco da Game i sada je ona vodeća, 10 kola prije kraja prvenstva.

Corinthians je kao domaćin slavio protiv Atletico GO-a s 3-0, dok je Vasco da Gama s identičnim rezultatom poražena u gostima kod Internacionala. Castan, Willian i Alex svojim su pogocima donijeli pobjedu Corintiansu, ali i vodeće mjesto na ljestvici brazilske Serije A. U tome su potpomogli D'Alessandro, Marcos i Tinga koji su svojim pogocima "isprašili" do tada vodeću momčad prvenstva Vasco da Gamu. Deset kola prije kraja Corinthians ima 51 bod, dok Vasco da Gama ima jedan manje.

Flamengo je na svom terenu, bez Ronaldinha, bio bolji od Fluminensea s 3-2. Dario Bottinelli postigao je pobjednički pogodak za Flamengo u posljednjoj minuti susreta, te ga doveo na samo četiri boda zaostatka za vodećim Corinthiansom. Santos je, pak, bez Neymara slavio na svom stadionu protiv Palmeirasa s minimalnih 1-0. Gol odluke postigao je Borges u 75. minuti utakmice.

Brazilska Serie A, 28. kolo, rezultati:

Santos - Palmeiras 1-0

Flamengo - Fluminense 3-2

Internacional - Vasco da Gama 3-0

Corinthians - Atletico GO 3-0

Avai - Atletico PR 3-0

Ceara - Figueirense 1-1

Redoslijed: 1. Corinthians 51, 2. Vasco da Gama 50, 3. Sao Paulo 47, 4. Flamengo 47, 5. Botafogo 47 (-1)

Vezane vijesti

Copa Libertadores: Corinthians na korak do finala

Copa Libertadores: Corinthians na korak do finala

Gostujući na Vili Belmiro, stadionu branitelja naslova Santosa, nogometaši Corinthiansa došli su do minimalne, 1-0 pobjede nad domaćom momčadi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika