10.10.2011. / 13:15

Autor: Totalsport

Adriano se vratio na teren nakon 262 dana

- Iz dana u dan radim na poboljšanju svoje forme. Sve što tražim je malo strpljenja - rekao je nakon povratka na travnjak najbolji igrač Copa Americe 2004. i Kupa konfederacija 2005. godine

Adriano Leite Ribeiro Adriano Leite Ribeiro Brazilski nogometaš Adriano (29) vratio se na teren nakon 262 dana stanke uzrokovane ozljedom Ahilove tetive.

Nekadašnji napadač Intera odigrao je 12 minuta za Corinthians u pobjedi protiv Atletico Goianiensea (3-0) u 28. kolu brazilske Serije A. Bio je to Adrianov debi za klub iz Sao Paula budući da se ubrzo nakon potpisa ugovora, u ožujku ove godine, ozlijedio na treningu.

Adriano je u Corinthians došao nakon kratke avanture u Romi. U rimski je klub došao iz Flamenga u ljeto prošle godine, ali je u siječnju dobio otkaz zbog stalnog problematičnog ponašanja po kojem je postao poznat još tijekom boravka u Interu.

- Iz dana u dan radim na poboljšanju svoje forme. Sve što tražim je malo strpljenja - rekao je nakon povratka na travnjak najbolji igrač Copa Americe 2004. i Kupa konfederacija 2005. godine.

Vezane vijesti

Rosicky napustio kamp Čeha

Rosicky napustio kamp Čeha

Kapetan češke nogometne vrste Tomaš Rosicky napustio je kamp momčadi, te otputovao u Prag gdje će biti podvrgnut tretmanu koji bi trebao pomoći u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika