10.10.2011. / 15:26

Autor: Totalsport

WTA Linz: Martić u glavnom turniru

Martić je slavila sa 6-4 i 6-2, te se kvalificirala za glavni turnir vrijedan 220 tisuća dolara

Petra Martić Petra Martić Hrvatska tenisačica Petra Martić pobjedom se nad Britankom Naomi Broady kvalificirala za glavni WTA turnir koji se ovoga tjedna igra u austrijskom Linzu.

Najbolja hrvatska tenisačica prilično lako je odradila kvalifikacije turnira u Linzu. Nakon Austrijanke Prentner i Čehinje Zahlavove, Splićanka je u dva seta bila bolja i od Britanke Naomi Broady. Martić je slavila sa 6-4 i 6-2, te se kvalificirala za glavni turnir vrijedan 220 tisuća dolara.

U prvom vrlo izjednačenom setu, u kojem su obje tenisačice uhvatile po osam poena protiv servisa, Martić je uspjela stići do jednog, pokazalo se i ključnog, breaka za osvajanje prvog seta. Nakon toga sve je bilo puno lakše za našu igračicu. Splićanka je u drugom setu prepustila svega četiri poena britanskoj tenisačici, te je uz dva oduzeta servisa zaključila set, a ujedno i meč, rezultatom 6-2. Martić će po završetku kvalifikacija saznati svoju suparnicu u 1. kolu glavnog turnira.

WTA Linz, kvalifikacije, rezultati:

Martić - Broady 6-4, 6-2

Cirstea - Rodionova 6-1, 6-2

Vezane vijesti

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Na Olimpijskim igrama Čilić, Karlović i Martić

Hrvatski teniski savez je dobio potvrdu iz ITF-a da će na olimpijskom turniru u Londonu ovog ljeta pravo nastupa od hrvatskih tenisača i tenisačica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika