10.10.2011. / 18:30

Autor: Hina

Srna: Mamić me nije pitao za mišljenje o Štimcu

"Borit ćemo se do zadnje sekunde. Ja sam po prirodi praznovjeran i ne vjerujem da će nam se baš svi rezultati poklopiti. No, dok ima šanse mi ćemo se boriti" - kazao je Srna

ArhivaArhivaPremda je sutra na rasporedu iznimno važna utakmica protiv Latvije u kvalifikacijama za odlazak na EURO 2012. reakcije na poraz od Grčke u Pireju i dalje su središnja tema u krugovima hrvatske nogometne reprezentacije, a dan uoči utakmice novinarima se u Rovinju uz izbornika Slavena Bilića obratio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna.

"Borit ćemo se do zadnje sekunde. Ja sam po prirodi praznovjeran i ne vjerujem da će nam se baš svi rezultati poklopiti. No, dok ima šanse mi ćemo se boriti" - kazao je Srna i dodao kako ova reprezentacija ima karakter te da vjeruje u suigrače i kako je rekao "ukoliko pristup bude pravi, neće biti nikakvih problema protiv Latvije".

Na pitanje novinara je li ga Zdravko Mamić nakon poraza, kao kapetana, pitao za mišljenje o Igoru Štimcu kao mogućem novom izborniku Dario Srna je odgovorio kako to nije istina.

Ja nisam tu ni da smjenjujem ni da biram izbornike. Stojim iza Slavena Bilića i njegova sam desna ruka na terenu. Nažalost, papir trpi sve" - istaknuo je Srna dodavši kako je i s predsjednikom HNS-a Vlatkom Markovićem, koji je jučer doputovao u Rovinj, a danas već otputovao u Rijeku, razgovarao uglavnom o utakmici na Kantridi.

"Smatram da je to sada prioritet, ipak smo mi svi profesionalci", poručio je Srna.

Izbornik reprezentacije Slaven Bilić izvijestio je novinare kako se kod Nikole Kalinića koji, kao i Nikica Jelavić neće kandidirati za sutrašnji susret, ne radi o napuknuću ligamenata te da će za par tjedana biti potpuno fit.

"Sutra se moramo nametnuti jer nam treba visoka pobjeda od tri, četiri ili pet golova razlike" - istaknuo je Bilić.

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovat će danas poslijepodne za Rijeku kako bi na Kantridi održala trening u 18.30 sati. Nakon treninga otići će u Opatiju gdje će "vatreni" biti smješteni do početka posljednjeg susreta kvalifikacijske skupine s Latvijom koja se igra sutra u 19 sati na stadionu Kantrida.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika