11.10.2011. / 14:19

Autor: Totalsport

David Haye odlazi u mirovinu?

- Primio sam u ponedjeljak Hayeov e-mail u kojem me je obavijestio da neće nastaviti karijeru i da ne želi produljiti licencu - rekao je Smith

David HayeDavid HayeDavid Haye, donedavni svjetski prvak u teškoj kategoriji, prema verziji WBA, obavijestio je Britanski boksački savez da se povlači u mirovinu.

Haye je odavno najavio da će završiti karijeru kad napuni 31 godinu, što će se dogoditi u četvrtak. No, budući da se nedavno počela spominjati mogućnost njegovog dvoboja protiv Vitalija Klička, a i sam Haye je počeo slati svoje uobičajene prijeteće poruke 40-godišnjem Ukrajincu, činilo se da će ipak odgoditi umirovljenje.

Haye zasad nije službeno objavio kraj karijere, ali je vijest potvrdio glavni tajnik Britanskog boksačkog saveza Robert Smith.

- Primio sam u ponedjeljak Hayeov e-mail u kojem me je obavijestio da neće nastaviti karijeru i da ne želi produljiti licencu. Savez će o tome raspravljati u srijedu, ali ne postoji mogućnost da ćemo ići protiv Davidove želje - rekao je Smith.

Haye je u srpnju u Hamburgu jednoglasnom odlukom sudaca nakon 12 rundi izgubio od Vladimira Klička, ostavši na taj način bez svjetskog naslova. Tijekom profesionalne je karijere ubilježio 25 pobjeda i dva poraza.

Vezane vijesti

Nicklas Lidström se povukao iz hokeja

Nicklas Lidström se povukao iz hokeja

Velika karijera 42-godišnjeg Šveđanina Nicklasa Lidströma je došla kraju. Ovaj obrambeni hokejaš na ledu je objavio odlazak u mirovinu nakon čak 20… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika