12.10.2011. / 12:09

Autor: Totalsport

Tomic izbacio Fisha

Osamnaestogodišnji Tomic, trenutno 49. igrač svijeta, savladao je petog nositelja za nešto manje od dva sata igre i na taj mu način uzvratio za poraz u četvrtfinalu ATP turnira u Tokiju prije četiri dana

Bernard TomicBernard TomicAustralski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomic savladao je u 2. kolu ATP turnira iz Masters serije 1000 u Šangaju Amerikanca Mardyja Fisha 4-6, 6-1, 6-4.

Osamnaestogodišnji Tomic, trenutno 49. igrač svijeta, savladao je petog nositelja za nešto manje od dva sata igre i na taj mu način uzvratio za poraz u četvrtfinalu ATP turnira u Tokiju prije četiri dana. Za Tomica je to druga pobjeda nad nekim Top10 tenisačem, a prvu je ostvario protiv Robina Söderlinga u Wimbledonu ove sezone.

Za razliku od Fisha, uspješan je bio njegov sunarodnjak Andy Roddick koji je s teških 7-6(3), 7-5 savladao bugarskog 20-godišnjaka Grigora Dimitrova. Roddick je tako po prvi put izborio treće kolo Šangaja u trećem pojavljivanju na turniru, a sljedeći protivnik bit će mu Španjolac Nicolas Almagro.

ATP Šangaj, 2. kolo:

Tomic - Fish (5) 4-6, 6-1, 6-4

Roddick (10) - Dimitrov 7-6(3), 7-5

F. Mayer - Nalbandian 6-3, 6-4

Vezane vijesti

Roland Garros: Roddick velik i u porazu

Roland Garros: Roddick velik i u porazu

Amerikanac Andy Roddick oprostio se od drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa već prvoga dana turnira u Parizu. Bolji od Roddicka, trenutno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika