12.10.2011. / 13:06

Autor: Nacional.hr

Video: 'Marš milijardera' u Velikoj jabuci

Policija je nezadovoljnike pratila cijelim putem i osiguravala domove bogataša

Foto: Screen Shot YouTubeFoto: Screen Shot YouTubeDemonstranti iz Wall Streeta obišli su stanove nekih od najbogatijih ljudi u New Yorku, izvještava Guardian.

Prosvjedni pohod nazvan 'Marš milijardera' u nekoliko sati pješačenja zaustavljao se pred rezidencijama Ruperta Murdocha na Petoj aveniji, menadžera hedge fondova Johna Paulsona, multimilijardera Davida Kocha, investicijskog bankara Howarda Milsteina, direktora bankarske korporacije JP Morgan Chase, Jamiea Dimona.

Policija je nezadovoljnike pratila cijelim putem i osiguravala domove bogataša. Ispred Murdochovim apartmana izvikivali su 'Dosta je dosta'. Stigli su i pred dom Johna Paulsona, koji je nedavno izjavio kako bi se 'trebalo prestati s optužbama na račun najuspješnijih američkih poslova'. Pred pragom vodećeg čovjeka u svijetu po zaradi tijekom 2007. godine, ostavljen je veliki ček od pet milijardi dolara i ime uplatioca 'gornjih jedan posto'.

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika