12.10.2011. / 16:15

Autor: Totalsport

Hrvatska, Portugal, Irska i Češka nositelji

Hrvatska će tako za protivnika dobiti neku od reprezentacija iz drugog bubnja u kojem su Turska, Bosna i Hercegovina, Estonija i Crna Gora

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaEuropska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je imena reprezentacija koje će imati status nositelja u dodatnim kvalifikacijama za plasman na Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Među njima je očekivano i Hrvatska, koja ima najbolji koeficijent od svih reprezentacija koje će razigravati za Euro (32.723), a uz momčad Slavena Bilića status nositelja imat će i Portugal, Češka i Irska, te "vatreni" spomenute reprezentacije ne mogu dobiti za protivnika.

Hrvatska će tako za protivnika dobiti neku od reprezentacija iz drugog bubnja u kojem su Turska, Bosna i Hercegovina, Estonija i Crna Gora.

Ždrijeb dodatnih kvalifikacija bit će održan u četvrtak (13h) u hotelu Shareton u Krakowu, a vodit će ga generalni tajnik UEFA-e Gianni Infantino i bivši napadač Poljske Zbigniew Boniek, stoji na web-stranici krovnog tijela europskog nogometa.

Termini odigravanja dodatnih susreta su 11. i 12. studenog, odnosno 15. studenog.

Ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Euro:

Prvi bubanj (nositelji)

Hrvatska (koeficijent 32.723)

Portugal (31.202)

Irska (28.203)

Češka (27.982)

Drugi bubanj

Turska (27.601)

Bosna i Hercegovina (27.199)

Crna Gora (21.876)

Estonija (20.355)

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika