12.10.2011. / 16:19

Autor: Totalsport

Dodig i Bellucci izbacili pobjednike US Opena

Dodig i Bellucci slavili su sa 6-4, 6-7(4) i 10-8 protiv ovogodišnjih osvajača posljednjeg Grand Slam turnira sezone (US Opena) - Jürgena Melzera i Phillippa Petzschnera

Ivan Dodig Ivan Dodig Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov partner u parovima Tomaz Bellucci, bili su bolji od austrijsko-njemačke kombinacije Melzer/Petzschner u 2. kolu vrlo jakog ATP turnira iz Masters serije 1000 koji se igra u Šangaju.

Dodig i Bellucci slavili su sa 6-4, 6-7(4) i 10-8 protiv ovogodišnjih osvajača posljednjeg Grand Slam turnira sezone (US Opena) - Jürgena Melzera i Phillippa Petzschnera. Hrvatsko-brazilska kombinacija odigrala je vrlo dobar susret u kojem su u ključnim trenucima igrali bolji tenis od Melzera i Petzschnera. Naime, "naš" je par na kraju meča osvojio bod manje od protivnika, ali su dobivali one odlučujuće poena, pogotovo u super tie-breaku kojeg je odlučio jedan oduzeti (u korist Dodiga i Belluccija) nakon prvi servis.

Dodiga i Belluccija u četvrtfinalu šangajskog turnira čeka indijska kombinacija Paes i Bhupathi koja je također bila bolja od austrijsko-njemačke kombinacije Peya/Kas.

ATP Šangaj, 2. kolo, parovi:

Dodig/Bellucci - Melzer/Petzschner 6-4, 6-7(4), 10-8

Vezane vijesti

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

ATP Hertogenbosch: Pobjeda karijere Mate Pavića

Mladi hrvatski tenisač Mate Pavić u svom je drugom nastupu u glavnom ždrijebu jednog ATP turnira, na travnatoj podlozi u nizozemskom Hertogensboschu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika