13.10.2011. / 08:53

Autor: Nacional.hr

Hrvatska demokratska zajebnica

Milinović se u jednom trenutku i sam zbunio pa je pozvao članove da ne glasaju za HDZ

Photo: Robert Anić/PIXSELLPhoto: Robert Anić/PIXSELLZamjenik predsjednice Darko Milinović više je puta na sinoćnjem zadarskom Saboru HDZ-a upozorio članove i simpatizere zašto ne smiju glasovati za SDP.

"Nećete vi iz SDP-a doći na vlast pa nećete imati mogućnost kao što najavljujete, zatvoriti gospićku bolnicu. Oni da dođu na vlast ponovno bi zaobilazili Liku, a najavljuju pripojenje Ličko-senjske Primorsko – goranskoj županiji. Taj film nećete gledati", poručio je Milinović koji se u jednom trenutku i sam zbunio pa je pozvao članove da ne glasaju za HDZ.

'I za kraj, zašto nećemo glasati za Hrvatsku demokratsku zajednicu... za SDP?...Malo hoćemo, malo nećemo, pa sam se malo...da, da', pokušao se izvući Milinović, koji je na koncu zbog ovoga zaradio masovni smijeh te - pljesak.

Vezane vijesti

U USKOK-u o Milinovićevim 'poslovima'

U USKOK-u o Milinovićevim 'poslovima'

Borislav Perica, bivši ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera, ispitan je u riječkom USKOK-u, piše Večernji list. Kaže da su ga pozvali… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 13.10.11. 09:48

Tako je to kad lički vaginolog postane političar.


registracija
16/2/11

pro, 13.10.11. 10:45

Doista se čini da u užem vodstvu stranke postoje samo oni koji jesu kršili zakon, oni koji su „držali ljestve“ i oni koji su nešto znali ali su to tajili – drugi i treći navedeni su sada oni koji „nisu ništa znali“. Ali izračunajte koji je to postotak te stranke, znajući da je njihova baza prilično brojna. HDZ-u predstoji puno distanciranja od ovih četiri mandata, u novom se vodstvu ne bi smjeli naći ni oni koji su kršili zakon, ni držači ljestava, ni oni koji su tajili. Bilo bi dobro čak i to da HDZ prođe kroz nekakav rebranding, makar minimalni; HDZ → DZH. Klaćenje od Sanaderove ere do Tuđmanove nije nikakvo distanciranje. Ali, budući da vodstvo nije jednako stranka, gašenje ili zabranjivanje je korak dalje od demokracije, a ne korak bliže.


registracija
24/7/11

mrvek, 13.10.11. 11:16

Monkeyface ličanin kojeg treba kastrirati i Jaci poslati njegova jaja da ih nosi kao broš.


registracija
15/8/09

vergilia, 13.10.11. 12:26

Mislim da s tim čo'ekom stvarno nešto nije u redu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika