13.10.2011. / 14:32

Autor: Totalsport

Durant organizira All-Star utakmicu u Oklahoma Cityju

- Zato će ovaj dvoboj biti sjajna prilika za stanovnike Oklahoma Cityja da vide toliko zvijezda na istom mjestu. Bit će to naša verzija All-Stara - naglasio je Mason

Kevin DurantKevin DurantKako bi održali formu i zahvalili navijačima za strpljenje tijekom ''lockouta'' u NBA ligi, zvijezde najjače svjetske košarkaške lige odlučile su pokrenuti ekshibicijske utakmice.

Tako je najbolji strijelac NBA lige Kevin Durant, uz pomoć krilnog centra LA Clippersa Blakea Griffina, organizirao svojevrsnu All-Star utakmicu koja će se održati 23. listopada u Oklahoma Cityju. Durant, koji je član lokalne momčadi Thundera, uspio je privući još niz zvijezda, poput LeBrona Jamesa, Carmela Anthonyja i Chrisa Paula, a još uvijek na nastup nagovara i klupske suigrača Russella Westbrooka i Jamesa Hardena.

Među organizatorima je i bivši košarkaš Oklahoma Cityja Desmond Mason koji je podsjetio da je povjerenik NBA lige David Stern više puta ponovio da je država Oklahoma premalo tržište za organiziranje prave All-Star utakmice.

- Zato će ovaj dvoboj biti sjajna prilika za stanovnike Oklahoma Cityja da vide toliko zvijezda na istom mjestu. Bit će to naša verzija All-Stara - naglasio je Mason.

Sav prihod od utakmice bit će doniran u humanitarne svrhe.

Vezane vijesti

NBA liga: Durant snažnom završnicom poravnao seriju

NBA liga: Durant snažnom završnicom poravnao seriju

Kevin Durant je nezaustavljivom četvrtom četvrtinom odveo svoju momčad, Oklahoma City Thunder, do poravnanja u finalnoj seriji Zapadne konferencije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika