13.10.2011. / 14:38

Autor: Totalsport

Phelps potvrdio nastup na Svjetskom kupu u Berlinu

Ujedno, bit će mu to prva pojava na jednom natjecanju nakon srpanjskog Svjetskog prvenstva u Šangaju gdje je osvojio sedam medalja, od čega četiri zlatne

Michael PhelpsMichael PhelpsJedan od najvećih sportaša današnjice, američki plivač Michael Phelps, potvrdio je da će 22. i 23. listopada nastupiti na mitingu Svjetskog kupa u Berlinu (mali bazeni).

Osvajaču 14 zlatnih olimpijskih medalja, više od ijednog drugog sportaša u povijesti, bit će to prvi nastup od početka priprema za Olimpijske igre u Londonu. Ujedno, bit će mu to prva pojava na jednom natjecanju nakon srpanjskog Svjetskog prvenstva u Šangaju gdje je osvojio sedam medalja, od čega četiri zlatne.

Phelps će drugi put plivati u njemačkoj prijestolnici. Prvi je put u Berlinu gostovao prije dvije godine, još u doba danas zabranjenih visokotehnoloških kostima.

Zasad je još nepoznato hoće li berlinska publika imati priliku vidjeti veliki okršaj između Phelpsa i domaćeg junaka Paula Biedermanna koji je Amerikancu prije dvije godine preoteo svjetski rekord na 200 metara slobodno.

Vezane vijesti

Pet nastupa i pet pobjeda za Phelpsa

Pet nastupa i pet pobjeda za Phelpsa

Američki plivač Michael Phelps, vlasnik rekordnih osam olimpijskih zlata s Igara u Pekingu 2008. godine, ostvario je sjajne nastupe minulog vikenda… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika