14.10.2011. / 11:50

Autor: Nacional.hr

Metastaziranje Šeksa

"Šeks nikako da shvati da mediji HDZ-u ne opraštaju ono na što zažmire ljevici", povjerio se Novom listu neimenovani istaknuti član HDZ-a

Jadranka Kosor i Vladimir Šeks (foto: Pixsell)Jadranka Kosor i Vladimir Šeks (foto: Pixsell)'Hoće li već jednom završiti ovaj dan, valjda jedan od najgorih za našu stranku", izjavila je hrvatska premijerka Jadranka Kosor pred stranačkim kolegama. Najvjerojatnije ju je u beznađe bacio lapsus linguae ministra zdravstva Darka Milinovića koji je na stranačkom skupu u Zadru pozvao 'zašto nećemo glasovati za Hrvatsku demokratsku zajednicu', mislivši pritom na SDP. Na kraju dana premijerkino raspoloženje je totalno pokvario potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks svojom neukusnom opaskom o štangi.

"Šeks je na Mandatno-imunitetnom povjerenstvu napravio štetu HDZ-u. Sad se samo priča o njegovom napadu na Sobol, a ne o Jovanoviću. Opet SDP-ovci ispadaju žrtve, dok se nas iz HDZ-a tretira kao primitivce. Šeks nikako da shvati da mediji HDZ-u ne opraštaju ono na što zažmire ljevici", povjerio se Novom listu neimenovani istaknuti član HDZ-a.

Iz drugih izvora bliskih Vladi i vrhuški HDZ-a potvrđeno je nezadovoljstvo reakcijama Šeksa. "To je Šeksov projekt i on ga gura, bez obzira na upozorenja što nam stižu iz Bruxellesa. Makar takav zakon ne bi hrvatskim braniteljima jamčio nikakvu pravnu zaštitu. A sad mi inzistiramo na tom zakonu i tražimo raskidanje sporazuma državnih odvjetništava Hrvatske i Srbije dok istovremeno Mladen Bajić temeljem tog sporazuma šalje u Beograd dokaze za optužnicu protiv Aleksandra Vasiljevića. Apsurdno", rekao je anonimni izvor.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 14.10.11. 12:57

UZORAK PRIRODNE MENTALNE RETARDACIJE


registracija
11/1/10

fluid, 14.10.11. 13:45

Kada je očigledno da se Kosorica uznemiruje i uzrujava na lapsuse svojih podređenih na njihove izjave sa kojima ruši imidž stranke,može se utvrditi kako je u potpunosti izgubila kompas.Koji čak nije nikada,u stvari,ni imala.Kamensko,Dalmacijavino,Đakobština i mnoge druge tvrtke nisu razlog njenoj nervozi i nnelagodi.Uopće ne reagira ali za ovakve banalnosti ima živčane napade.???


registracija
31/1/10

STTony, 14.10.11. 13:53

"Opet SDP-ovci ispadaju žrtve, dok se nas iz HDZ-a tretira kao primitivce." - e da ste vi samo primitivci, već ste zločinci i lopovi kakve Hrvatska nije imala u svojoj povijesti izuzevši izdajnički režim Ante Pavelića koji je vama toliko drag i očito uzor.


registracija
29/7/11

posejdon, 16.10.11. 00:23

Neka se samo sjeti nas potpredsjednik Sabora gospodin Vladimir Seks kda je toko proslih godina obilazio svoju izbornu bazu na podrucju Osijeka, da su mu morali vozaci imati u pripremi nekoliko komada hlaca, posto je bio stalno upisan. U pojedinim selima je bio toliko pijan da je vadio svoju musku stvar i pokazivao snasama.Mi smo dozivjeli da takog covjeka imamo za potpredsjednika Sabora,sivu eminenciju politickog i sudskog zivota
koji odlucuje o svemu. Kakvi smo narod takve imamo i rukovodioce. Fuj.Sramota do Boga.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika