14.10.2011. / 13:22

Autor: Hina , Nacional.hr

Pomama za iPhoneom 4S

Novi Appleov iPhone 4S, posljednja elektronička naprava predstavljena za života Stevea Jobsa, pojavila se u petak u trgovinama diljem svijeta, izvješćuju agencije, dodajući da obožavatelji preminulog Jobsa kupuju najnoviji mobitel njemu u čast.

ArhivaArhivaNovi Appleov iPhone 4S, posljednja elektronička naprava predstavljena za života Stevea Jobsa, pojavila se u petak u trgovinama diljem svijeta, izvješćuju agencije, dodajući da obožavatelji preminulog Jobsa kupuju najnoviji mobitel njemu u čast.

Stotine ljudi čekale su u redovima u Sydneyu i Tokiju da se prvi dočepaju novog iPhonea, prije obožavatelja u Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Sjevernoj Americi.

"Želim nešto što će me podsjećati na Stevea Jobsa", kazala je Haruko Shiraishi, strpljivo čekajući u redu u trgovini u tokijskoj četvrti Ginzi.

Australac Tom Mosca, prvi koji je kupio taj iPhone u Sydneyu, kazao je da je prvo što će učiniti upitati svog ljubimca: "Gdje je Steve?".

Mnogi obožavatelji Appleovih proizvoda vjeruju da je taj "pametni telefon" nazvan iPhone 4S jer znači "za Stevea" (for Steve).

Novi model sličan je prethodnom, ali ima nadograđenu kameru, brži procesor i hvaljeni software koji reagira na glas, što korisnicima omogućuje postavljanje pitanja.

Novi direktor Applea Tim Cook i njegov izvršni tim se nada da će ih prva naprava prodana bez vizionarskog vođe na čelu kompanije zaštititi od sve veće konkurencije ostalih proizvođača, poput Samsung Electronicsa.

Vezane vijesti

Nove barikade na sjeveru Kosova

Nove barikade na sjeveru Kosova

Srbi sa sjevera Kosova postavili su u subotu navečer nove barikade na magistralnoj cesti između Leposavića i Prištine u mjestu Rudare kod Zvečana,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika