14.10.2011. / 15:28

Autor: Dean Sinovčić

Šerbedžija glavni negativac u nastavku velikog hita

Nije čudno što su se producenti odlučili na snimanje drugog dijela s obzirom da je prvi dio bio jedan od najvećih hitova 2009. godine kada je, uz proračun od samo 25 milijuna dolara film u svjetskim kinima ostvario bruto zaradu od 227 milijuna dolara

Foto: Mario StrmotićFoto: Mario StrmotićRade Šerbedžija dobio je ulogu glavnog negativca u drugom dijelu filma „Taken", navodi The Hollywood Reporter koji je Šerbedžiju označio kao 'srpskog glumca'. „Taken" je u našim kinima prikazivan pod nazivom „96 sati", radi se o priči u kojoj Liam Neeson glumi Bryana, iskusnog tajnog agenta koji je odlučio prestati sa poslom kako bi mogao više vremena provoditi uz svoju 17-godišnju kćer Kim (Maggie Grace). No kada iznenada primi poziv iz Pariza, u kojem mu šokirana Kim javi da su nepoznati ljudi upali u stan i napali njenu prijateljicu, ona biva oteta a Bryan ima 96 sati da je spasi inače će nestati u lancu prostitucije.

U nastavku, Šerbedžija će glumiti Murada, čijeg je sina, koji je oteo Kim, Bryan ubio. Murad je okrutni osvetnik koji će oteti Bryana i njegovu suprugu, a njih će ovog puta spašavati njihova kćerka. Premijera filma očekuje se 5. listopada 2012. godine a režirati će ga Olivier Megaton čiji film „Colombiana" trenutno gledamo u hrvatskim kinima. Luc Besson, čija je kompanija EuropaCorp producent filma, autor je scenarija zajedno sa Robertom Markom Kamenom, a taj dvojac napisao je scenarij i za prvi dio.

Nije čudno što su se producenti odlučili na snimanje drugog dijela s obzirom da je prvi dio bio jedan od najvećih hitova 2009. godine kada je, uz proračun od samo 25 milijuna dolara film u svjetskim kinima ostvario bruto zaradu od 227 milijuna dolara.

Vezane vijesti

Svjetske zvijezde Joshua Bell, Sir Neville Marriner, Rade Šerbedžija, Sergej...

Svjetske zvijezde Joshua Bell, Sir Neville Marriner, Rade Šerbedžija, Sergej Krilov...

Zagreb - U srijedu, 21.03. u Multimedijalnoj dvorani caffe bara Matis u Zagrebu, održana je konferencija za medije Zagrebačke filharmonije kojom je… Više

Komentari

registracija
1/4/07

ulomax, 14.10.11. 18:35

pa nego sta je nego srpski glumac


registracija
24/4/10

fiorano, 15.10.11. 10:32

www.info-posao.com.hr


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika