15.10.2011. / 14:57

Autor: Nacional.hr

Pokažite da niste lobotomizirani

"Pozivamo na solidarnost sa svima koji su opljačkani ili bez posla", kažu aktivisti Građanske akcije, pozivajući građane da pokažu kako ih politička elita nije lobotomizirala

Arhiva (Pixsell)Arhiva (Pixsell)"Današnji prosvjed pripada nama i zato dođite i pokažite i recite da znamo što nećemo! Vidimo se u 18 sati i stanimo rame uz rame sa istomišljenicima te poručimo-dosta!", apelira inicijativa Građanska akcija, skupina građana uključena u koordinaciju organizatora zagrebačkog dijela prosvjeda što se danas održavaju diljem svijeta.

Iz građanske akcije najavljuju da će na Trgu bana Jelačića biti postavljena mini bina i ozvučenje. Posebno napominju kako skupu neće nazočiti političari, budući da su pozvali na depolitizaciju prosvjeda, te umjesto toga isticanje parola u duhu pokreta 15.0. "Ovo je prosvjed koji pripada građanima i takav će i biti", poručuju iz Građanske akcije, navodeći kako je 'razglas namijenjen vama, da se čuju vaše poruke".

"Jer ova država pripada nama a ne njima, jer taj je trg naš a ne njihov", stoji u priopćenju. Skup ima i redarsku službu, a organizatori pozivaju sudionike da prijave aktivnosti koje nisu u skladu sa nenasiljem. "Pozivamo na solidarnost sa svima koji su opljačkani ili bez posla", kažu aktivisti Građanske akcije, pozivajući građane da pokažu kako ih politička elita nije lobotomizirala.

Vezane vijesti

Otpor kao životni stil

Otpor kao životni stil

Eckhard Tietke više ne može odgledati niti jedan krimić: "Ovdje smo toliko često konfrontirani s policijom, plavim žmigavcima i zvukom sirene, da ja… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 15.10.11. 15:06

Imamo solidarnost u pravim rješenjima:
sites.google.com/site/financijskisustav/razdvajanje-stvaranja-i-posudivanja-novca


registracija
3/6/11

skaraica, 15.10.11. 18:41

Teško.Lobotomizirani nisu ali debilizirani jesu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika