16.10.2011. / 12:12

Autor: Totalsport

Messi drugi strijelac Barcelone svih vremena

Nabolji strijelac u povijesti Barcelone je Cesar Rodriguez koji je postigao 235 golova, ali za Messija niti to gotovo sigurno nije nedostižno. Možda već i ove sezone.

ArhivaArhivaBez ikakvih problema je u subotu, u utakmici 7. kola španjolske Primere, Barcelona na svom Camp Nou pobijedila Racing Santander s 3-0. Dva je pogotka u tom ogledu postigao Argentinac Lionel Messi...

Time je Messi došao već do desetog pogotka u sezoni, te je prvi strijelac Primere. S dva subotnja gola Messi je došao i do brojke od 196 pogodaka u dresu katalonskog kluba, te je time postao drugi najbolji strijelac u bogatoj klupskoj povijesti. Pretekao je Mađara Ladislava Kubalu koji je za Barcelonu igrao krajem 50-tih i početkom 60-tih godina prošlog stoljeća i koji je 194 puta bio strijelac za "blaugranu".

Dodajmo da je nabolji strijelac u povijesti Barcelone Cesar Rodriguez koji je postigao 235 golova, ali za Messija niti to gotovo sigurno nije nedostižno. Možda već i ove sezone.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika