16.10.2011. / 15:17

Autor: Totalsport

Mancini voljan potpisati novi ugovor sa Cityjem

"Trenutačno smo prvi na ljestvici, ali znam da je ova momčad spremna ostvarivati još strašno mnogo uspjeha. Mislim da smo u zadnjih 18 mjeseci napravili veliki napredak"

ArhivaArhivaU subotu su nogometaši Manchester Cityja zasjeli na prvo mjesto ljestvice engleskog Premiershipa, pretekavši Manchester United i iskoristivši njegov "kiks" kod Liverpoola (1-1)...

Talijanski trener Roberto Mancini je manje od 24 sata nakon toga spremno izjavio da je voljan produljiti ugovor s klubom, jer mu je u tom okruženju ugodno i uvjeren je kako još mnogo toga dobroga može napraviti u Cityju.

- Imam ugovor do kraja iduće sezone, ali sam već sada spreman pregovarati oko produljenja. Zbilja bih volio ostati ovdje jer sam, mislim, stvorio odličan odnos s vodstvom kluba i sa igračima - rekao je Mancini i dodao:

- Trenutačno smo prvi na ljestvici, ali znam da je ova momčad spremna ostvarivati još strašno mnogo uspjeha. Mislim da smo u zadnjih 18 mjeseci napravili veliki napredak. Idemo korak po korak naprijed svakim danom i svakom novom utakmicom. Lijepo je biti tu i imam namjere ostati dulje no što sada ugovor govori.

Vezane vijesti

Manchester City otpustio Hargreavesa

Manchester City otpustio Hargreavesa

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Owen Hargreaves, dobio je od Manchester Cityja slobodne ruke za pronalazak novog kluba, jer mu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika