16.10.2011. / 18:01

Autor: Totalsport

Prvijenac Iličevića u debiju za pobjedu HSV-a

Za Iličevića je to bio debi u dresu novog kluba po ovoljetnom transferu iz Kaiserslauterna

Foto: Igor Šoban (arhiva)Foto: Igor Šoban (arhiva)Hrvatski vezni nogometaš Ivo Iličević donio je 2-1 pobjedu svom HSV-u na gostovanju kod Freiburga u derbiju začelja igranom u sklopu 9. kola njemačke bundeslige...

Zabio je Iličević u 73. minuti, samo sedam minuta po ulasku u igru. Odigrao je lijepi dupli pas s Turčinom Gökhanom Töreom, nakon čega je topovski malo iskosa s lijeve strane ljevicom pogodio bliži kut Freiburgovog vratara Baumanna.

Za Iličevića je to bio debi u dresu novog kluba po ovoljetnom transferu iz Kaiserslauterna. Podsjećamo, Iličević je u 4. kolu u susretu Kaiserslauterna protiv Bayerna ozlijedio aduktor i zaslužio crveni karton, pa nije mogao igrati sve do sada.

Inače, HSV je poveo golom Sona iz 12. minute nakon asistencije Brume, a domaćine je u egal vratio Papiss Dempa Cisse u 47. minuti. Upravo se senegalski napadač potkraj susreta prometnuo u tragičara kada je propustio realizirati jedanaesterac (izborio ga Reisinger nakon faula Brume), točnije njegov je udarac otišao skoro metar pokraj vratiju HSV-a.

Kažimo i da je Mladen Petrić za HSV odigrao do 75. minute kada ga je zamijenio Paolo Guerrero. Hamburškom klubu ostvarena je pobjeda bila druga ovosezonska, ali s tri osvojena boda nisu se pomakli sa samog začelja.

Vezane vijesti

Iličević: Nisam u HSV došao sjediti na klupi

Iličević: Nisam u HSV došao sjediti na klupi

U izjavi za hamburški dnevnik Morgenpost prve je dojmove o novim suigračima, nogometašima HSV-a, iznio veznjak hrvatske reprezentacije Ivo Iličević.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika