17.10.2011. / 16:22

Autor: Totalsport

Nova teška ozljeda Jankulovskog, vraća se u mirovinu?

Očekuje se da će se češki veteran u studenom podvrgnuti operativnom zahvatu, a češki mediji nagađaju da će nakon nje reći zauvijek zbogom nogometu

Marek Jankulovski Marek Jankulovski Bivši češki nogometni reprezentativac Marek Jankulovski (34), koji je u lipnju objavio kraj karijere pa se onda predomislio i potpisao za svoj matični klub Banik iz Ostrave, težko je ozlijedio koljeno u subotnjem dvoboju češkog prvenstva.

"Magnetska rezonanca pokazala je da je opet potrgao bočni ligament lijevog koljena", rekao je Michal Otava, glasnogovornik Banika.

Ista ozljeda udaljila je Jankulovskog od natjecateljskog ritma ranije ove godine dok je još bio igrač Milana. Nakon isteka ugovora s "rossonerima" u lipnju odlučio je objaviti kraj karijere, ali je ipak u listopadu potpisao za Banik.

No, povratak na travnjake nije prošao slavno i uslijedila je ozljeda nakon samo šest minuta igre.

Očekuje se da će se češki veteran u studenom podvrgnuti operativnom zahvatu, a češki mediji nagađaju da će nakon nje reći zauvijek zbogom nogometu.

U Seriji A Jankolovski je proveo 11 godina, braneći boje Napolija, Udinesea i Milana, a za češku reprezentaciju odigrao je 78 utakmica i zabio 11 golova.

Vezane vijesti

Nicklas Lidström se povukao iz hokeja

Nicklas Lidström se povukao iz hokeja

Velika karijera 42-godišnjeg Šveđanina Nicklasa Lidströma je došla kraju. Ovaj obrambeni hokejaš na ledu je objavio odlazak u mirovinu nakon čak 20… Više

Komentari

registracija
17/5/11

MarioBosnjak, 17.10.11. 22:44

HDZ uvjerljivo pobjeđuje !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika