18.10.2011. / 11:22

Autor: Totalsport

NHL liga: Prva pobjeda Winnipega

Winnipeg Jetsi (bivši Atlanta Trashersi) bili su uoči dvoboja jedna od samo tri momčadi koja još nije okusila slast pobjede ove sezone u NHL ligi

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaWinnipeg Jetsi, povratnici u NHL ligu nakon 15 godina, ostvarili su prvu pobjedu ove sezone u četvrtom nastupu. Na svom su ledu pobijedili Pittsburg Penguinse s 2-1.

Winnipeg Jetsi (bivši Atlanta Trashersi) bili su uoči dvoboja jedna od samo tri momčadi koja još nije okusila slast pobjede ove sezone u NHL ligi. Protiv Pittsburgha su stigli do prvog slavlja, a poveli su već nakon 8 sekundi igre, kada je poentirao Kyle Wellwood. Tanner Glass je krajem prvog perioda povisio na 2-0. Alex Burmistrov upisao je dvije asistencije.

Gol za Penguinse postigao je u drugoj trećini Zbynek Michalek.

Za Pittsburgh nisu igrali njegovi najbolji napadači Dydney Crosby i Jevgenij Malkin.

Momčad Tampa Baya je u prvom nastupu u svojoj preuređenoj areni ove sezone pretrpjela poraz 7-4 od Floride. Kris Versteeg i Stephen Weiss bili su dvostruki strijelci za Pantherse, koja je od devet situacija s igračem više pet puta postigla pogodak.

Colorado je u produžetku svladao Toronto s 3-2. David Jones je postigao gol u dodatnom vremenu. Colorado je upisao petu uzastopnu pobjedu u gostima.

Finski 41-godišnji veteran Teemu Selanne zabio je dva gola u prvoj trećini za gostujuću pobjedu Anaheima kod San Josea s 3-2. Bila je to četvrta uzastopna pobjeda Anaheima, dok je San Jose pretrpio treći poraz zaredom. Edmonton je, pak, kao domaćin svladao Nashville s 3-1.

NHL liga, ponedjeljak:

Toronto - Colorado 2-3 (produžetak)

Tampa Bay - Florida 4-7

Winnipeg - Pittsburgh 2-1

Edmonton - Nashivlle 3-1

San Jose - Anaheim 2-3

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika