18.10.2011. / 12:40

Autor: Nacional.hr

Šeks skandal (zasad) nepremostiv

To je novinarima, izašavši na pauzu sa svestranačkog sijela, rekao IDS-ov Damir Kajin, uzgredno poručivši kako izbori nikad nisu bili potrebniji Hrvatskoj, te da se stranke iza zatvorenih vrata dotad ništa nisu dogovorile

ArhivaArhiva

Predstavnici parlamentarnih klubova danas na sjednici saborskog Predsjedništva nisu postigli konkretan dogovor koje će još točke raspraviti i izglasati kako bi zaključili ovo zadnje saborsko zasjedanje, već su osnovali radnu skupinu koja bi se o tome trebala dogovoriti.

Predstavnici Kukuriku koalicije rekli su da su spremni glasovati za pet europskih zakona, deklaraciju o europskim vrijednostima, odluku o raspuštanju Sabora i odluku o privremenom financiranju. HDZ još uvijek želi da se glasuje i o ostalim zakonima.

Izašavši na pauzu sa svestranačkog sijela, IDS-ov Damir Kajin, uzgredno poručio je kako izbori nikad nisu bili potrebniji Hrvatskoj, te da se stranke iza zatvorenih vrata dotad ništa nisu dogovorile.

Nemogućnost pronalaska zajedničkog jezika između saborske oporbe i opozicije, sukob iniciran nakon Šeksovih seksističkih komentara na račun SDP-ove zastupnice Sobol, traje od prošlog tjedna, a svi zajedno pokušavaju dogovoriti privremeno primirje, zbog potrebe nastavka rada Sabora i izglasavanja određenih zakona. Ovaj sastanak predsjedništva sazvan je na inicijativu Milorada Pupovca iz SDSS-a koji je najavio da ni njegova stranka kao ni Kukuriku koalicija neće sudjelovati u radu Sabora dok se ne smire predizborne tenzije.

Vezane vijesti

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i jedan od utemeljitelja HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je danas kako Hrvatsku u budućnosti vidi kao demokratsku,… Više

Komentari

registracija
17/4/11

DONDON, 18.10.11. 13:50

Uh, uh - pa ne može to tako kako bi Šeks i HDZ htjeli. Htjeli su da skrenu pozornost javnosti sa onoga od čega se stvarno boje (slučaj Sanader i ostali, crni fondovi i drugi kriminal) na sukobe sa oporbom, ali su nekontolirano pretjerali i time izazvali kontra efekt. Ustvari, po tko zna koji put se pokazuju tko su i kakvi su - skupljena družina sa svih strana interesno povezanih pojedinaca, koji su spremni na svakakva loša ponašanja. - nekakav pokret, nikada prava civilizirana demokratska stranka


registracija
7/3/11

medjimurec, 18.10.11. 13:54

To je znaci bojkot rada u saboru , valjda to i drugi zaposlenici mogu ciniti - neides na posao a vuces dooobru placu a i beneficirani staz je tu !


registracija
29/4/09

florenz, 18.10.11. 14:23

Konačno je oporba pokazala da je i ona parlamentarna, te da se i njena riječ mora poštovati. To HDZ-u najteže pada zbog gubitka njene samovolje i arogancije, na čelu sa premijerkom i g. Šeksom.


registracija
4/4/11

Bluebird, 18.10.11. 17:00

Seks, steze se to oko tebe, odi si jednu cugnut pa ti bu bolje.


registracija
24/7/11

mrvek, 18.10.11. 18:45

Ode SEX u prdekanu nakon izbora. Da sam na njegovom mjestu ja bi se naroljao dok ne crknem. To će za njega biti dostojanstvena smrt.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika