18.10.2011. / 13:41

Autor: Totalsport

Sezona za Jorgea Lorenza završena

Lorenzo je operiran u Melbourneu, a kirurg koji je obavio zahvat preporučio mu je pauzu između četiri i šest tjedana kako bi eliminirao rizik od obnavljanja i pogoršavanja ozljede

Jorge Lorenzo Jorge Lorenzo Izvjesno je da je Jorge Lorenzo (24), donedavni aktualni svjetski motociklistički prvak u MotoGP klasi, prošle nedjelje završio aktualnu sezonu Svjetskog prvenstva.

Pao je Španjolac u Yamahinoj momčadi tijekom zagrijavanja i slomio prstenjak na lijevoj šaci, zbog čega je propustio nedjeljnu utrku na Phillip Islandu za Veliku nagradu Australije, te olakšao domaćem ljubimcu Caseyju Stoneru put do drugog naslova svjetskog prvaka, prvog na motociklu najjače Hondine momčadi.

Lorenzo je operiran u Melbourneu, a kirurg koji je obavio zahvat preporučio mu je pauzu između četiri i šest tjedana kako bi eliminirao rizik od obnavljanja i pogoršavanja ozljede.

To znači da će Lorenzo propustiti utrku za VN Malezije na stazi Sepang iduće nedjelje, pretposljednju ove sezone. Sasvim je izgledno, pogotovo stoga što je borba za naslov završena, da će propustiti i posljednju, 18. utrku sezone, koja se za tri tjedna vozi u Valenciji.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika