18.10.2011. / 15:24

Autor: Nacional.hr

Biti ili ne biti za Dinamo & Jurčića

"Igrat ćemo hrabro, raskopati igru Ajaxa, nametnuti svoj stil i elemente igre za koje mislimo da smo jači u njima", kazao je trener

Krunoslav JurčićKrunoslav JurčićIgrači Dinama odradili su u ponedjeljak popodnevni trening pa se potom uputili u karantenu. Trener Krunoslav Jurčić bio je optimističan, kao i uvijek, na konferenciji za medije. Traži prve bodove u Ligi prvaka.

"Očekivanja su velika, mi smo i prije početka grupne faze Lige prvaka imali plan osvajanja nekih bodova te želimo ostaviti takav trag u natjecanju. Ali Ajax je protivnik protiv kojeg vidimo svoju šansu i tražimo bodove", rekao je Jurčić.

"Igrat ćemo hrabro, raskopati igru Ajaxa, nametnuti svoj stil i elemente igre za koje mislimo da smo jači u njima. Ne bih otkrivao detalje, ali moramo nametnuti element agresivnosti i kroz to doći u situaciju za ugroziti Ajax", kazao je trener.

"Nizozemci su hendikepirani izostankom Islanđanina, najboljeg napadača, ali imaju dovoljno igrača s kojima mogu biti opasni po naš gol", izjavio je Jurčić o ozlijedi Kolbeinna Sigthorssona.

"Bio bih sretan kada bi jedna od naših špica došla u vrhunsku golgetersku formu, loša realizacija u ovakvim utakmicama nosi loše posljedice", ponovio je pred novinarima staro nepisano nogometno pravilo trener Modrih.

"Ajax nam je protivnik po mjeri. Možemo igrati s njima", igrački je bio jasan Sammir.

"Ja sam spreman za taj dvoboj. Dat ću sve od sebe da još jednom pomognem Dinamu", prosudio je o svojoj formi igrač Dinama.

"Igrao sam više puta protiv njih i dobili smo ih u gostima. Sada je vrijeme da ih dobijemo i u Zagrebu", rekao je svakim danom sve bolji Sammir.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika