18.10.2011. / 14:58

 

Gjuro2 ponovno otvara vrata

Poznat po jedinstvenoj atmosferi koja ni ove godine neće izostati, klub priprema pregršt noviteta koji će se najbolje dočarati kroz kvalitetu i ponudu cjelotjednog programa

Na oduševljenje mnogobrojnih gostiju, a i onih koji će to tek postati, kultni urbani Gjuro2 nakon ljetne stanke i preuređivanja,standardno s prvim danima jeseni, ponovno otvara svoja vrata. Poznat po jedinstvenoj atmosferi koja ni ove godine neće izostati, klub priprema pregršt noviteta koji će se najbolje dočarati kroz kvalitetu i ponudu cjelotjednog programa - počevši od utorka pa sve do subote, te već unaprijed potvrđenim partyima i gostovanjima kroz cijelu sezonu.

U subotu, 22.10. zakazano je veliko otvorenje na kojem vas očekuje jedinstvena atmosfera programa Addictive, a na Vama je da se prepustite užicima zabave koji će biti upotpunjeni vrhunskim glazbenim odabirom RNB & House hitova za što je zadužen naš resident DJ Claudio. Od ove sezone, dodatni novitet je i novi website gjuro2.hr na kojem svakodnevno možete pratiti klupsku ponudu te odabrati svoj party.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika