19.10.2011. / 10:42

Autor: Hina

Skoro da zažalim što smo se plasirali u Ligu prvaka

"Mi smo ostvarili sve naše planove plasmanom u Ligu prvaka, a nadam se da će s više utakmica stići i bolji rezultati. Kad slušam medije i javnost, skoro da zažalim što smo se uopće plasirali u Ligu prvaka", kazao je trener Dinama.

Foto: Pixsell (arhiva)Foto: Pixsell (arhiva)Pokušali smo pobijediti, nije nam uspjelo, a ja sam ipak zadovoljan jer su moji igrači dali maksimum, kazao je nakon poraza od Ajaxa (0:2) u Ligi prvaka trener Dinama Krunoslav Jurčić.

"Ja sam tražio da igrači daju stoposto mogućnosti i moram biti zadovoljan jer su doista dali sve od sebe. Druga je stvar što nemamo realizaciju za ovaj nivo natjecanja, ne zabijamo iz prilika pa je opći dojam puno lošiji. Uspjelo smo raskopati njihovu igru, ali ne možemo realizirati prilike. Preuzeli smo rizik presingom, to nam je bila jedina šansa i to je funkcioniralo veći dio prvoga dijela, a sada mi je žao što nismo i više riskirali. U drugom dijelu smo pali, imali smo problema s bolesnim Badeljem, koji je dao maksimum, i Ibanezom, ali ponajprije s neiskustvom igranja ovako velikih utakmica. Mi smo ostvarili sve naše planove plasmanom u Ligu prvaka, a nadam se da će s više utakmica stići i bolji rezultati. Kad slušam medije i javnost, skoro da zažalim što smo se uopće plasirali u Ligu prvaka", kazao je trener Dinama.

"Nismo imali sreće u prvom poluvremenu, a u drugom smo jako pali u igri. Ajax je bio ipak bolji, a mi trebamo još puno raditi da dostignemo tu razinu igre", kazao je Luis Ibanez.

"Znali smo da će to biti otvorena utakmica, pa je ostalo više prostora iza naših leđa. Da smo dali gol, utakmica bi otišla na drugu stranu i sada bi možda pričali o pobjedi. Doći će valjda i naših pet minuta, jednostavno moramo početi zabijati", kazao je vratar Ivan Kelava.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 19.10.11. 10:56

Kruno Jurčiću ! Znam da ne vidiš ali morati ćeš to vidjeti isto kao i Bilić.Kad-tad.Vas dvojica ste postali utezi hrvatskoga nogometa.Pogrešnim taktikama,kukavičkom pristupu budućim igrama,lošim radom na treninzima,neuočavanjem bitnih nedostataka u igri kojom protivniku dajete nevjerovatan prostor da su uvijek u posjedu lopte oni a ne mi.Sve je to rezultat ovakvih poraza i loših igara.Vaše izjave da idete na pobjedu pa odmah potom kako će i bod biti uspjeh,su predodređene upravo za poraz.To je psihologija Jurčiću.I Biliću.Da u Hrvata nije bilo srca i vjere u pobjedu,ti bi možda bio trener jugoslavenskog kluba.Srazmjerno snazi protivnika na terenu.Ali hrabrost,srce i vjera u same sebe te način ostvarenja toga cilja,Hrvatsku i je stvorilo.Ne vaši kukavički predznaci poraza.Kada to shvatite,početi ćemo žeti plodove uspjeha.Do tada uživajte u nezasluženim statusima.I učite ako ste već sudbina hrvatskog nogometa.


registracija
19/1/11

sandoval, 19.10.11. 11:24

Kruno Jurčiću, totalna si neznalica glede nogometa.Zar ne vidiš kako niste dorasli igrati u Ligi prvaka. I sam plasman je bila slučajnost.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika