19.10.2011. / 11:17

Autor: Totalsport

Mourinho: Drugu fazu smo praktički osigurali

- Jako mi se svidjelo što sam vidio. Razina igre bila je savršena, sve je prošlo dobro

Jose MourinhoJose MourinhoVisokom 4-0 pobjedom nad Lyonom na Santiago Bernabeuu nogometaši Real Madrida došli su do trećeg trijumfa u isto toliko odigranih kola skupine D Lige prvaka.

Iako s devet bodova još uvijek nisu i matematički osigurali plasman u drugu fazu natjecanja, samo još čudo može "kraljevski klub" skrenuti s tog puta, čega je svjestan i trener Reala Jose Mourinho.

- Praktički smo se kvalificirali. Ali bolje je završiti prvi nego drugi. I dalje nam nedostaju još tri boda, ali vitalno je da završimo ispred Lyona i Ajaxa - rekao je Mourinho.

Protiv Lyona su mrežu tresla trojica različitih strijelaca (Benzema, Khedira, Ramos) dok se jedan gol pripisuje i Lyonovom vrataru Llorisu.

- Jako mi se svidjelo što sam vidio. Razina igre bila je savršena, sve je prošlo dobro.

Objasnio je portugalski strateg i zašto je sinoć Gonzala Higuaina podredio Francuzu Karimu Benzemi iako je argentinski napadač zabio čak tri hat-tricka u zadnje četiri utakmice.

- Protiv Lyona morate biti tehnički potkovaniji i Benzema je igrao jer je bolji u skučenijim uvjetima. Cristiano, Benzema i Özil bili su naš najbolji izbor za takav tip susreta.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika