19.10.2011. / 12:55

Autor: Nacional.hr

Roditelji uhićenog Šelebaja

'Zašto je D. Čuljak na slobodi?'

"Iako smo na policiji proveli idućih 12 sati, što na granici, što u Heinzelovoj, nitko nam do današnjeg dana nije rekao zašto smo privedeni i što nam se stavlja na teret. Za optužbe za malverzacije zapravo smo doznali iz medija", kazao je Šelebaj

Vladimir ŠelebajVladimir ŠelebajŠelebajevi roditelji istupili su u javnost kako bi, ističu, zaustavili medijske napade i insuinacije usmjerene protiv njihovog sina. Otac Vladimira Šelebaja, Milan Šelebaj, nakon što je u četvrtak u 9.30 sati uhićen na graničnom prijelazu Bregana, odveden je na ispitivanje zajedno sa svojim sinom, njegovom djevojkom Mišel Zorić i njezinom sestrom Martinom. Otac je Vladimira Šelebaja vozio u Ljubljanu iz koje je trebao letiti na poslovni put u Pariz, dok je njegova djevojka namjeravala ići u Bruxelles zbog studentskih obaveza.

"Ne želim se pridružiti onima koji ovih dana blate moju bivšu snahu, ali tu se nameće ključno pitanje. Zašto je moj sin u Remetincu, a Dijana Čuljak na slobodi?", izjavila je za Večernji list majka Vladimira Šelebaja, Jasminka Šelebaj. Roditelji tvrde kako su tek iz medija saznali za što ga se tereti. Sumnjiči ga se za zloupotrebu položaja i ovlasti u gospodarskom poslovanju preko produkcijske tvrtke Core Media, a riječ je o izvlačenju 9,3 milijuna kuna preko lažnih bankovnih računa. Core Media je novac dalje uplatila tvrtkama s kojima je poslovala.

"Pristao sam na ovaj razgovor samo kako bih pokušao ispraviti neke laži izrečene i napisane o mom sinu. Kažem neke jer je objavljena gomila laži, izmišljotina i izmanipuliranih činjenica, ali najviše me zaboljelo što su rekli da je moj sin uhićen u bijegu. To je drsko podmetanje na koje ne mogu ostati ravnodušan jer se stvara klima da je Vladimir Šelebaj kriminalac i potpuni imbecil, a sad je i kukavica koji bježi, što je potpuna laž. Kako bi glup trebao biti da se u ovom trenutku upusti u bijeg", brani svog sina Milan Šelebaj.

"Bez riječi objašnjenja zašto smo zaustavljeni, odveli su nas u nekakvu nusprostoriju ispod stubišta punu paketa papira i polomljenih stolaca. Nas četvero u čudu smo se gledali, nismo imali pojma što se događa. Vladimir je bio šokiran. Vrtio je film u glavi misleći da je riječ o neplaćenom računu ili pozivu na ročište na koje se zaboravio odazvati. Iako smo na policiji proveli idućih 12 sati, što na granici, što u Heinzelovoj, nitko nam do današnjeg dana nije rekao zašto smo privedeni i što nam se stavlja na teret. Za optužbe za malverzacije zapravo smo doznali iz medija", kazao je Šelebaj.

Vezane vijesti

Svilanu će se suditi za primanje mita

Svilanu će se suditi za primanje mita

Zagrebački Županijski sud ocijenio je da je optužnica protiv direktora programa Nove TV Siniše Svilana, a kojom ga se tereti da je primio 262 tisuće… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 19.10.11. 14:01

Odgovor: Jer se frajla jebe s Glavnim plavcem.


registracija
11/1/10

fluid, 19.10.11. 16:48

Pitanje je ; Zašto je Grbić i na funkciji i na slobodi ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika