19.10.2011. / 13:13

Autor: Totalsport

Mancini: Zaslužili smo pobjedu

- Trebali smo pobjedu i sada kada smo je ostvarili vjerujem da možemo igrati samo bolje - zaključio je Mancini

Roberto Mancini Roberto Mancini Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini vjeruje da njegova momčad i dalje može osvojiti Ligu prvaka, iako je na jedvite jade uspjela savladati Villarreal na svom terenu, pogotkom Agüera u posljednjim trenucima utakmice.

Španjolska momčad stigla je u vodstvo već u četvrtoj minuti prvog djela preko Canija. Pred sam kraj poluvremena Marchena je autogolom poravnao za domaćina, da bi u posljednjim trenucima utakmice Sergijo Agüero postigao svoj prvi pogodak u Ligi prvaka za veliko slavlje momčadi iz Manchestera.

- Prije utakmice sam rekao da je najvažnije pobijediti i to smo ostvarili - rekao je Mancini za Sky Sports 2.

- Smatram da smo zaslužili pobjedu jer smo imali puno prilika, ali Villarreal je bio vrlo opasan iz kontranapada pa smo morali biti vrlo oprezni - objasnio je menadžer "građana".

Mancini je pogodak proslavio poput malog djeteta kojem je netko dao igračku koju je oduvijek htjelo.

- Vjerujem da je to bio vrlo važan pogodak koji je ponovno vratio šanse našoj momčadi da može čak i do prvom mjesta u skupini. Vjerujem da je ovakva reakcija mojih igrača normalna, jer kada igrate po prvi puta u Ligi prvaka nije vam lako pokazati se u najboljem svjetlu - veli Mancini.

- Trebali smo pobjedu i sada kada smo je ostvarili vjerujem da možemo igrati samo bolje - zaključio je Mancini.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika