19.10.2011. / 16:28

Autor: Nacional.hr

Policija posjetila HRT

Neslužbeni izvori tvrde kako je policija razgovarala s Hloverkom Novak Srzić, Zoranom Šprajcom, Petrom Vlahovom i drugim zaposlenicima

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatska policija je sinoć bila u zgradi HRT-a, iz državne televizije kažu kako su tamo bili zbog antieuropskih demonstracija pred zgradom, dok iz Županijskog državnog odvjetništva kratko objašnjavaju kako je riječ o 'tajnoj istrazi', izvještava tportal.

Neslužbeni izvori tvrde kako je policija razgovarala s Hloverkom Novak Srzić, Zoranom Šprajcom, Petrom Vlahovom i drugim zaposlenicima. Glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin-Jelenc rekla je kako je na HRT došlo oko 12 policajaca zbog suzbijanja anti-EU demonstracija. "Ako me bude policija ispitala, ja ću vjerujte, prvi sazvati konferenciju za novinare. Izvor vam ne govori dobro, policija je tu bila zbog antieuropskih demonstracija pred zgradom HRT-a", izjavio je Urednik HTV-a Zoran Šprajc.

Glasnogovornik MUP-a, Krunoslav Borovec nije imao komentara na novinarski upit, dok je Dunja Pavliček, glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva, rekla kako je istraga tajna i kako ne može otkrivati detalje.

Podsjetimo kako je u tijeku je istraga protiv Vladimira Šelebaja Selliera koji je zbog gospodarskog kriminala uhićen prošloga tjedna. Suvlasnica tvrtke Core Media je njegova bivša supruga Dijana Čuljak. Na novinarsko pitanje o slučaju, odgovorila je kako je na bolovanju i kako nema informacija o tome što se događa na HRT-u. "Mene policija nikada u životu nije ispitivala", kratko je odgovorila na novinarsko pitanje.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
16/2/11

pro, 19.10.11. 16:31

i opet kao u hdz-u tako i u Htv-u nitko ništa nezna


registracija
11/1/10

fluid, 19.10.11. 16:48

Ja osobno mislim da je Grbić poslao emisare da dogovore nastup Karamarka na HTV-u .Drugo nemože biti pošto kuća dobro stoji i funkcionira na temeljima zakonitosti i pravedsnosti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika