20.10.2011. / 10:25

Autor: Totalsport

Gerrard: Strahovao sam da mi je karijera gotova

- Osjećao sam bolove i morao sam primati injekcije da bih mogao igrati

Steven Gerrard Steven Gerrard Kapetan Liverpoola Steven Gerrard priznao je u razgovoru za službeni klupski magazin kako se nakon ozljede i operacije prepone uplašio da više nikada neće zaigrati profesionalni nogomet.

Gerrard se operaciji podvrgnuo u travnju, no, daljnje komplikacije su odgodile njegov povratak na travnjak sve do kraja rujna. Prvi nastup u početnoj postavi imao je tek prošlog vikenda u derbiju protiv Manchester Uniteda, kada je iz slobodnog udarca postigao vodeći pogodak za ''redse'', ali je utakmica završila rezultatom 1-1.

- Prirodno je da vas muče sumnje i o mogućem kraju karijere, kada se nađete u situaciji kroz koju sam ja prošao. Svakakve misli vam prolaze kroz glavu. Znao sam odmah da je ozljeda teška. U pitanju je bila ozljeda na kakvu nisam navikao. Raspoloženje mi je bilo na dnu, na najnižoj točki otkad igram nogomet - priznao je Gerrard.

Objasnio je i koliko se mučio prije odlaska na operaciju.

- Osjećao sam bolove i morao sam primati injekcije da bih mogao igrati. Znao sam da to nije u redu, jer sam želio svoje tijelo dovesti u red. To nisam bio pravi ja, nogometaš kakav sam želio biti. Propuštao sam treninge preko tjedna, odradio bih tek trening dan prije utakmice, kako bih mogao odigrati. Nije to tako moglo dugo funkcionirati.

Gerrard kaže da je nakon operacije trebalo proći neko vrijeme, kako bi opet postao pozitivan...

- Nakon operacije sam psihički jako pao. Tek nakon nekoliko tjedana, kada sam se riješio štaka, opet me zahvatilo pozitivno raspoloženje. Nema nikakve sumnje, zadnjih šest mjeseci je najteže razdoblje moje karijere - zaključio je 31-godišnji kapetan Liverpoola, koji je za prvu momčad ''crvenih'' debitirao krajem 1998. godine.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika