20.10.2011. / 10:28

Autor: Totalsport

Milan nudi "smiješna" četiri milijuna eura za Anelku

Anelki ugovor s Chelseajem ističe na kraju ove sezone i s obzirom na trenutačnu situaciju sasvim je logično da klub iz Londonda neće imati ništa protiv njegove prodaje u siječnju 2012. godine

Nicolas AnelkaNicolas AnelkaDolaskom portugalskog trenera Andre Villasa-Boasa u Chelsea nije baš zasjalo sunce francuskom napadaču Nicolasu Anelki. Do ove sezone je Anelka bio uglavnom standardan u prvoj momčadi, ali sada pretežno grije klupu.

Anelki ugovor s Chelseajem ističe na kraju ove sezone i s obzirom na trenutačnu situaciju sasvim je logično da klub iz Londonda neće imati ništa protiv njegove prodaje u siječnju 2012. godine. Tada je, naime, posljednja šansa za određenu pravu zaradu na Francuzu.

Dakako, treba se javiti ozbiljni kupac, a u ovom momentu je jedini službeni interesent talijanski prvak Milan. Međutim, cijena koju je navodno Chelsea primio od Milana je, za klub sa Stamford Bridgea, vjerojatno smiješna. Milan je ponudio četiri milijuna eura za 32-godišnjeg napadača.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika