20.10.2011. / 11:25

Autor: Totalsport

Bryant i druge NBA zvijezde planiraju svjetsku turneju

Turneja bi trebala startati u San Juanu u Portoriku 30. listopada, nastaviti se u londonskoj O2 Areni 1. i 3. studenog, kineskom Macauu 5. studenog, a završiti 8. i 9. studenog u australskom Melbourneu

Kobe Bryant Kobe Bryant Nekoliko NBA zvijezda, uključujući Kobea Bryanta, Amar'ea Stoudemirea i Kevina Duranta, finaliziraju detalje za odlazak na desetodnevnu svjetsku turneju, diljem četiri kontinenta, izvori bliski NBA ligi povjerili su Yahoo! Sportsu.

Budući da je NBA liga zbog ''lockouta'' u mirovanju već tri i pol mjeseca, uz prijetnju otkaza kompletnog prvog mjeseca natjecanja, najzvučnija imena lige planiraju turneju na kojoj bi zarađivali unovčujući svoje brandove i igrajući utakmice.

Turneja bi trebala startati u San Juanu u Portoriku 30. listopada, nastaviti se u londonskoj O2 Areni 1. i 3. studenog, kineskom Macauu 5. studenog, a završiti 8. i 9. studenog u australskom Melbourneu.

LeBron James, Dwyane Wade, Carmelo Anthony, Chris Paul i Blake Griffin također bi se mogli priključiti akciji, javljaju izvori.

- Što veća imena, veća mogućnost za zaradu na šest utakmica - poručio je jedan od izvora.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika