20.10.2011. / 15:26

Autor: Totalsport

WTA Moskva: Bartoli korak bliže WTA Championshipsu

Nakon pobjede nad Pervak, do tog cilja 27-godišnju Francuskinju dijele još tri pobjede. Prvu od njih morala bi ostvariti u četvrtfinalu protiv Ruskinje Jelene Vesnine, koja je u 2. kolu svladala sunarodnjakinju Jekaterinu Ivanovu 6-3, 6-4

Marion Bartoli Marion Bartoli Francuskinja Marion Bartoli uspješno je započela svoj nastup na WTA turniru u Moskvi, na kojem je kao treća nositelja bila slobodna u 1. kolu, a u osmini finala je pobijedila Ruskinju Kseniju Pervak 6-1, 6-1 za 70 minuta igre.

Budući da se voli pohvaliti kako je dobra matematičarka, Bartoli je uoči dolaska u Moskvu jako dobro znala formulu za njezin eventualni plasman na WTA Championships, završni turnir osam najboljih tenisačica svijeta u Istanbulu. Bilo joj je potrebno rano ispadanje Poljakinje Agnieszke Radwanske, što se i dogodilo, ali ostatak posla treba obaviti sama, a to znači - osvojiti turnir!

Nakon pobjede nad Pervak, do tog cilja 27-godišnju Francuskinju dijele još tri pobjede. Prvu od njih morala bi ostvariti u četvrtfinalu protiv Ruskinje Jelene Vesnine, koja je u 2. kolu svladala sunarodnjakinju Jekaterinu Ivanovu 6-3, 6-4.

WTA Moskva, osmina finala:

Cibulkova (8) - Zakopalova 7-6(5), 6-2

Bartoli (3) - Pervak 6-1, 6-1

Vesnina - Ivanova 6-3, 6-4

Vezane vijesti

Bartoli: Martić je odigrala sjajan meč

Bartoli: Martić je odigrala sjajan meč

Nakon poraza od najbolje hrvatske tenisačice Petre Martić u 2. kolu Roland Garrosa Francuskinja Marion Bartoli nije skrivala razočaranje, ali nije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika