21.10.2011. / 10:35

Autor: Hina , Nacional.hr

Premijerka ide u 'svoj' logor

"Problem je golem i veoma težak. Vlada traži način da pomognemo. Nije vrijeme da bilo tko skuplja političke bodove na jednom teškom problemu i za koji Vlada ne snosi odgovornost", rekla je otprije Kosor

Foto: Pixsell (arhiva)Foto: Pixsell (arhiva)Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor posjetit će radnike Đakovštine danas, 21. listopada 2011. godine, oko 10.10 sati, izvijestio je jutros Vladin Ureda za odnose s javnošću.

"Problem je golem i veoma težak. Vlada traži način da pomognemo. Nije vrijeme da bilo tko skuplja političke bodove na jednom teškom problemu i za koji Vlada ne snosi odgovornost", rekla je otprije Kosor.

Bivši radnici Đakovštine tu su vijest primili s nadom, ali i oprezom. "Prosvjedovat ćemo dok ne čujemo Vladimo rješenje, a onda ćemo odlučiti što dalje", rekao je član Koordinacije za zaštitu prava bivših radnika Đakovštine d.d. u stečaju Stjepan Ljubej, prenosi HTV.

Podsjetimo da su radnici Đakovštine tijekom prosvjeda simbolički razvukli žicu oko svoga 'tabora', nazvavši omeđeni prostor 'Vladin logor'.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika